marți, 28 august 2018

Epic Drama în aplicația Digi Online pentru Android și iOS, plus în platforma web

Televiziunea Epic Drama a fost introdusă în grila de canale a aplicației Digi Online. Am verificat în versiunea pentru sistemul de operare Android (update: și pentru IOS, conform confirmărilor de la comentariile prezentei știri).

Postul tv are inclusă subtitrare în limba română și funcționează în toate cele trei versiuni de calitate a imaginii (LQ, MQ si HQ).

UPDATE 31 august 2018: Televiziunea Epic Dama a fost adăugată și în grila versiunii web (accesibilă prin web browser la adresa digi-online.ro) a platformei Digi Online.


26 de comentarii despre subiectul „Epic Drama în aplicația Digi Online pentru Android și iOS, plus în platforma web”:
Anonim

e si pe satelit la rcs rds, e si in aplicatie, deci urmeaza clar si pe cablu curand

Anonim

Nu neaparat sa intre pe cablu si la posturile cu documentare din aplicatie este reality care pe cablu nu este da' pe satelit este ;)

Anonim

Am verificat și în versiunea pentru sistemul de operare iOS.

Anonim

Ai verificat si pe iOS, foarte bine, dar care este rezultatul verificarii pe iOS? Au adaugat Epic Drama in aplicatia pentru iOS?

Anonim

Este și pe iOS.

Anonim

cum vine asta au bagat mai intai Epic Drama în aplicația Digi Online pentru Android și iOS , pai trebuia sa bage mai inti pe cablu digital cei de la DIGI ro , asta chia cai ceva diferit pe deandoaselia , si pe cablu digital pe cand o sa bage Epic Drama , dar cei pana la urma canalul asta ca nu prea am inteles ie canal de filme seriale sau documentare ce este ( ca pe saitul de cinemagia ro este bagat la sectiunea de filme ) .

Anonim

Este un canal de seriale

Emil Raevschi

Epic Drama este un post care difuzeaza in mare parte seriale de diferite genuri, printre care razboi, mister, politica, adaptari literare, actiune, aventura sau istorie.

Anonim

Este carianta HD sau SD a acestui post ??

Anonim

De ce ar trebui ca postul mai intai sa fie pe cablu si apoi in aplicatie? Poate ca vor sa extinda grila de posturi a aplicatiei, eventual si cu posturile Discovery si ce se mai cere si sa inceapa sa ceara bani pe ea.

Anonim

Il vrem prin cablu digital nu prin asa ceva la rds rcs....

Unknown

Introduceti la Digi TV Cablu Epic Drama,AMC,Jimjam, CBS Reality

Anonim

E varianta SD, daca era varianta HD, scria HD in nume.

Anonim

Digi Online e genul de aplicație cum au si alti operatori, pentru care nu se cere bani abonatilor.

Emil Raevschi

pentru FEL IPE, EPIC DRAMA HD E DEJA PE DIOGI TV SATELIT, CBS REALITY E SI EL PE DIGI TV SATELIT DE CATIVA ANI BUNI.

Anonim

Se referă la Digi Cablu unde nu este CBS Reality și Epic Drama.

Anonim

Il vrem si prin cablu la Rds

Unknown

tipic romanesc.
apare un post tv, sa fie in cablu, ca e muasi

Anonim

Epic Drama e si in platforma Digi Online pentru Windows

Anonim

Poate vrei sa spui ca in platforma pentru browsere de internet ( Chrome, Firefox etc), ca in aplicatia din Windows Store nu este.

Anonim

In aplicația Windows Store foarte multe posturi lipsesc fata de platforma pentru browsere de internet. Aici nu prea își dă interesul cei de la tehnic să adauge acele posturi care lipsesc de ceva timp.

Anonim

Normal ar fi fost sa fie introdusa aceasta televiziune in reteaua de cablu. Cine sa stea sa vizioneze cu orele filme pe telefon ? Isi strica vederea in cateva saptamani.

Anonim

Pe cablu digital ar putea introduce și tnt hd. Cinemax 2 hd epic drama hd

Anonim

Un TNT HD ar fi mai bun :)

Anonim

canalele tv de filme : TNT , Paramont Channel , Film Café , Pro Cinema = aceste canale sunt cam degiaba de ce ca dau in reluari de 1000 de ori , si ca da foarte multe filme vechi de cand era bunica fata mica ; singurele canale in care vezi premieri de filme noi si extra noi si mai spre noi sunt HBO1 , HBO2 , HBO3 , Film Now ( fostul digi film ) si TV 1000 , atat ; noroc cu astea ca altfel nai ce vedia in materie de filme artistice mai spre noi si noi + extra noi premieri ale momentului din 2017 , 2016 de cinema , etc .

Anonim

cand avem si noi acest post tv in grila rds prin cablu...?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile