marți, 26 februarie 2019

Televiziunile Telekom Sport 5 și Telekom Sport 6 încetează transmisia

Televiziunile Telekom Sport 5 și Telekom Sport 6 încetează transmisia din 1 martie 2019. Furnizorii de servicii de televiziune cu plată vor avea posibilitatea de a înlocui în grile aceste televiziuni cu posturile tv Telekom Sport 3 și Telekom Sport 4, dar acordurile de retransmisie și condițiile financiare trebuie renegociate, deoarece conținutul difuzat pe Telekom Sport 3 și Telekom Sport 4 este superior calitativ celui difuzat pe Telekom Sport 5 și Telekom Sport 6.

Acordurile de retransmisie se vor renegocia până pe 31 martie 2019, perioadă în care furnizorii de servicii de televiziune cu plată vor putea retransmite Telekom Sport 3 și Telekom Sport 4 în condițiile contractuale anterioare, conform unei comunicări postate pe Forumul Softpedia. Începând cu 1 aprilie 2019, televiziunile Telekom Sport 3 și Telekom Sport 4 vor rămâne disponibile doar în grilele furnizorii de servicii de televiziune cu plată care au semnat un nou contract cu Telekom România.

UPDATE 28 februarie 2019: Mai jos găsiți notificarea de migrare trimisă furnizorilor de servicii de televiziune cu plată, care a fost postată pe forumul Softpedia ( sursă: click AICI ).

UPDATE 4 martie 2019: Conform aceleiași surse Softpedia Forum, Telekom Sport 5 și Telekom Sport 6 afișează din această noapte miră cu textul "Revizie tehnică". Mai jos găsiți fotografii postate pe forumul citat.

La Orange Tv au fost deja înlocuite televiziunile Telekom Sport 5 și Telekom Sport 6 cu Telekom Sport 3 și Telekom Sport 4.

UPDATE 4 iunie 2019: Telekom a solicitat CNA-ului retragerea licențelor pentru cele două televiziuni (Telekom Sport 5 și Telekom Sport 6). Detalii găsiți AICI.


17 comentarii despre subiectul „Televiziunile Telekom Sport 5 și Telekom Sport 6 încetează transmisia”:
Anonim

Eu daca eram in locul lor deschideam si Telekom Sport 7, 8, 9 si 10 si nici atunci nu sunt sigur daca erau suficiente.

Gabriel

In condițiile in care ts 5 și 6 retransmiteau programele ts1 și 2 cu unele excepții, cine mai da bani pe ts 3 și 4. In orice caz, de când au ieșit de la akta ts5 și 6 nu iși mai aveau rostul.

Anonim

Nu mai au bani. Decat sa scumpeasca abonamentul, ca doar e concurenta, taie tot ce se poate taia.

Anonim

Ar fi bine daca ar introduce Telekom sport 3 si Telekom Sport 4 la UPC.

Anonim

Telekom 5 si 6 erau de fapt Telekom 1 si 2, cu program ceva diferit, pentru pentru alti operatori.

Unknown

Mai bine le transformau in 2 posturi tv cu filme.

Anonim

pentru abonatii proprii pe cablu analogic se vor inlocui cu telekom sport 1 si 2?

Anonim

Mai bine mai putine si de calitate, decat fara numar si fara audienta.

Anonim

Telekom Sport 5 si Telekom Sport 6 se inchid pentru o perioada de 90 de zile incepand cu 4 martie 2019 spun reprezentatii postului

Anonim

E vrajeala, ca sa nu le ia licentele. Daca te uiti in comunicarea trimisa cablistilor si postata pe Forumul Softpedia ( ai link in stire catre postare ), vei vedea ca scrie clar ca trebuie renogociate contractele pentru difuzarea televizunilor Telekom Sport 3 si 4. Nu scrie nimic in informare despre intrerupere de 90 zile pentru Telekom Sport 5 si 6. Scrie clar in comunicare: "INCETAREA TRANSMISIEI", nu scrie suspendarea.

Anonim

Incetare dau suspendare, efectul este acelasi asupra vizionarii.

Anonim

Gata, nu mai emite. A aparut mira cu revizie tehnica.

Anonim

Si dupa 90 zile se inchid de tot...

Anonim

O revizie tehnica nu dureaza 90 zile, ci maxim cateva zile, hai 1-2 saptamani, desi nu am auzit termen asa lung pentru o revizie tehnica reala... Au solicitat la CNA 90 zile, maximul permis pentru suspendarea transmisiei.

Anonim

pentru mine ca telespectator efectul e acelasi, nu mai vad aceste canale

Anonim

La Orange au fost înlocuite cu Telekom Sport 3 și 4.

Anonim

Deci pana la urma se inchid, asa cum a banuit toata lumea.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile