joi, 4 aprilie 2019

HBO HD România la Focus Sat

Furnizorul de servicii de televiziune cu plată Focus Sat a introdus în grilă bine-cunoscutul post tv de filme și seriale HBO HD România.


DTH-ul românesc utilizează pentru retransmisia acestei televiziuni frecvența 11804 (polarizare verticală, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK), emisia HBO România HD de pe satelitul Thor 6 fiind criptată în Conax cu CAID-ul Focus Sat (0B02). Denumirea afișată în grilă este "HBO HD RO", iar providerul asociat este "UPC".

Focus Sat deja oferă în grila versiunile SD ale televiziunilor HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax și Cinemax 2, în extraoptiunea Cinema, în prezent la prețul de 16 lei/lunar, precum și în combinațiile de pachete denumite "Complet" (la prețul de 67 lei /lunar) și "Total" (la prețul de 58 lei /lunar), conform grilei și ofertei afișate pe websiteul operatorului.

UPDATE 5 aprilie 2019: Focus Sat a confirmat oficial introducerea televiziunii HBO HD România în grilă: "De astăzi se poate viziona un canal nou – HBO HD - în extraopțiunea Cinema. Acesta are următoarele coordonate de recepție - frecvența 11803 MHz, rată simbol 30000, polaritate verticală și poate fi accesat tastând 65 pe telecomandă. Canalul poate fi vizionat numai cu receptor HD. Dacă este utilizat un receptor standard Focus Sat trebui oprit și repornit.  În cazul în care canalele nu apar în grilă trebuie resetat receptorul accesând de pe telecomandă: Menu/Setare sistem/Resetare receptor/Cod PIN/OK/OK/OK/OK. Dacă este folosit un alt tip de receptor va fi necesară scanarea manuală a noii frecvențe."


14 comentarii despre subiectul „HBO HD România la Focus Sat”:
Anonim

Sper sa ramana defintiv, ar fi ceva frumos sa avem si noi HBO HD Romania la Focus Sat!

Anonim

Un mare pas inainte pentru Focus Sat! Felicitari!

Anonim

E trist ca cei abonati la Focus Sat platesc pentru pachetul HBO cat cei de la UPC, dar in schimb lipsesc canalele HD.

Cristi

Un pas bun inainte. Bitrate maxim e de aproape 5mega iar media pe la 2.7mega. Poate, in timp, vor mari bitrate pt HBO HD si in Focus la o medie de macar 4mega, cu varf in 7mega.. precum polonezii la 13 oE.

Anonim

Merge deja HBO HD pe cardul FocusSat!

Anonim

Sunt curios cine s-ar mai abona la HBO HD pe DTH? cand o sa ceara 20-25 lei sa vezi cateva filme si restul in reluari o sa se aboneze... NIMENI

Anonim

Nu mai fi curios cine se aboneaza, versiunea HD e gratuita pentru cei care au deja HBO.

Anonim

La ce are rost sa mai tina versiunea Sd pe satelit unde spatiul cu un program costa? Trecerea la hd o sa duca si la o marire de abonament

_-KALMAN-_

UN NOU CANAL, HBO HD, ÎN EXTRAOPȚIUNEA CINEMA

De astăzi poți viziona un canal nou – HBO HD - în extraopțiunea Cinema.

Acesta are următoarele coordonate de recepție - frecvența 11803 MHz, rată simbol 30000, polaritate verticală și poate fi accesat tastând 65 pe telecomandă.

Canalul poate fi vizionat numai cu receptor HD.

Dacă utilizezi un receptor standard Focus Sat trebuie să-l oprești și să-l repornești.

În cazul în care canalele nu apar în grilă trebuie să resetezi receptorul accesând de pe telecomandă: Menu/Setare sistem/Resetare receptor/Cod PIN/OK/OK/OK/OK.

Dacă foloseşti un alt tip de receptor va fi necesar să scanezi manual noile frecvențe.

Anonim

Eu zic ca are rost sa mai tina versiunea SD pe satelit,pentru ca versiunea Sd are pista audio in limba maghiara si din pacate versiunea Hd nu are pista audio in limba maghiara.

Anonim

Cat de curand o sa fie mai multe canale HD la Focus Sat.

Anonim

Cand Focus Sat va intra in portofoliul celor de la M7, va avea si o aplicatie pentru smartphone ,tablete si smart tv-uri gen Orange tv go sau digi online unde poti urmari canalele tv live ,pentru abonatii Focus Sat bineinteles.

Anonim

Focus sat...ar cam trebuii să intrați sau să vă actualizati mai corect spus pe piața media ,faptul că ați fost primii de "pe front ",chiar nu mai contează deloc acum ,ati cam rămas in urmă față de ceilalți operatori!succes pe mai departe !!!

Adrian

Oare cand or aparea pe FocusSat canale precum : Pro2 HD , ProX HD , MagicTV , RockTV ,Travel Mix ... TVR2 HD HBO2 HD , HBO3 HD ... ?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile