joi, 4 iulie 2019

Platformă de streaming ilegal de competiții sportive, închisă de autoritățile franceze

În urma unei plângeri comune depuse de grupul Canal +, Bein Sports și RMC Sport, în colaborare cu grupul anti-piraterie al Asociației "Lutte Contre la Piraterie Audiovisuelle" (ALPA), urmată de o anchetă preliminară efectuată de Grupul de Criminalistică al Secției de Cercetare a Jandarmeria Naționale din orașul francez Rennes, creatorii și administratorii unei cunoscute platforme online au fost arestați în iunie 2018 și vor fi judecați la Tribunal Correctionnel din Rennes.

Platforma beinsport-streaming dot com, care a fost deja închisă de autorități. Aceasta a oferit conținut de pe aproximativ douăzeci de websiteuri care difuzau numeroase programe și evenimente sportive live, provenind de la principalii radiodifuzori francezi, toate în mod ilegal.

În ultimele șase luni de activitate, website-ul a fost accesat de aproape 500.000 de utilizatori lunar. O sumă mare de bani a fost confiscată. Acuzații riscă condamnare la închisoare cu executare și amendă.

ALPA, Sports Bein, Grupul Canal + și RMC Sport au precizat: "Piraterea conținutului sportiv este un flagel tot mai amplu, care are impact asupra întregului ecosistem sportiv, de la sportul profesionist până la sportul de amatori, precum și în industria media și pentru televiziunea cu plată. Este responsabilitatea tuturor celor implicați să lupte pe un front comun împotriva difuzării frauduloase a conținutului. Pirateria online este o activitate ilegală în defavoarea deținătorilor de drepturi de proprietate intelectuală și de difuzare tv și în detrimentul radio-difuzorilor oficiali".

UPDATE 8 iulie 2020: Cinci persoane au fost găsite vinovate în acest caz. Detalii găsiți AICI.


6 comentarii despre subiectul „Platformă de streaming ilegal de competiții sportive, închisă de autoritățile franceze”:
Anonim

Pana omul nu va acces la toate competiile principale nu va inceta pirateria, odata cu extinderea Netflix la nivel global a incetat galopant pirateria pe filme si seriale. Ce este in Romania cu Premier League pe Eurosport si Telekom Sport? Sambata la ora 17 sunt 5 meciuri in Premier League, cand omul va avea acces la toate 5 si sa poata sa alege din ele atunci pirateria pe Premier League se va reduce mult de tot in Europa. Sambata la ora 16:30 sunt 5 meciuri din Bundesliga, cand omul va acces la toate 5 odata si din care poate sa aleaga sau sa le urmareasca in sistem conferinta atunci va incepe sa dispara pirateria pe Bundesliga. Sambata la ora 21 sunt 5 meciuri din Ligue 1, omul vrea sa aiba acces la toate 5 din care sa poata alege sau sa le vada in sistem conferinta atunci va incepe sa scada pirateria... Asta nu inteleg operatorii care chiar daca au drepturi ofera din multe evenimente doar cu lingurita, acuma tehnologia face totul posibil foarte usor.

George

Ai uitat @anonim sa mentionezi ce bataie de joc e transmisia Premier League in Romania : in SD, cand peste tot in jurul tarii noastre toate transmisiile sunt in HD. Nu mai vorbesc de imposibilitatea vizionarii in reluare a unui meci fara a cunoaste rezultatul final, asa cum piratii inteleg si se adapteaza...

Anonim

Există Eurosport 1 HD Romania de vreo luna, daca nu ai aflat încă ..

Anonim

Disponibil la Telekom , RCS-RDS si UPC

Anonim

Exista de mult Eurosport 1 HD, dar transmite ciclism sau altceva cand pe SD e Premier League.

Anonim

Asta se intampla doar pe Eurosport 1 SD/HD International
Pe Eurosport 1 HD Romania care este prezent la Telekom ,RCS-RDS si Upc este Premier League

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile