luni, 3 februarie 2020

Feed JimJam dedicat pentru România, lansat în teste la Focus Sat

AMC NICE continuă să lanseze programele sale tematice în versiuni localizate, adaptate nevoilor pieței locale. Astfel, televiziunea pentru copii JimJam de la AMC Networks International Central Europe a devenit disponibilă în teste ca feed dedicat pentru România prin intermediul platformei românești DTH Focus Sat, deținuta de M7 Group.

Feed-ul JimJam dedicat pentru România are denumirea "Jim Jam RO." și a apărut pe unul dintre transponderele operatorului de pe satelitul Thor 6 de la 0,8 grade Vest , pe frecvența 11958, polarizare verticală, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S / QPSK. Există piste audio în limba română și limba engleză. Emisia a fost criptată chiar de la lansarea sa în Conax (0B02) pentru clienții Focus Sat și în Irdeto (CAID 0653).

UPDATE 27 februarie 2020: JimJam a confirmat informația printr-un comunicat oficial remis către hdsatelit.com. Astfel, JimJam a explicat că lansează feed special în România, precum și activitatea de vânzări publicitare și că va include televiziunea în sistemul național de măsurare a audienței. Detalii găsiți AICI.


14 comentarii despre subiectul „Feed JimJam dedicat pentru România, lansat în teste la Focus Sat”:
Anonim

Nu era si inainte la satelit?

Sorin

Nu exista feed pentru România special. Jim Jam in romana este pe alta frecvență, dar acolo nu e dedicat special pentru România. Pe asta pentru România vor putea pune grafica și publicitate dedicata României.

Anonim

Și grila de programe va putea fi diferită.

Anonim

Poate e exact invers, au separat canalul ca sa nu aibă publicitate in viitor, dar astfel sa aibă posibilitatea sa introducă publicitate pe vechea versiune comuna, care rămâne pentru alte tari.

Andrei

E un test deocamdată! Poate nici nu îl vor păstra.

Sorin

Urmeaza sa vedem daca se va modifica ceva si daca va exista sau nu publicitate locala. Nu putem sa ghicim noi viitorul. Eu unul nu imi permit luxul acesta, nu sunt analist media si nici ghicitor in stele. A fi absurd sa afirm asa ceva. Poate va fi publicitate locala, poate nu va fi. Eu am spus ce scenarii sunt posibile cand e un feed dedicat. Poate chiar se va renunta la testele feedului, cum spune Andrei. Rabdare, si vom vedea daca va exista luna aceasta sau in viitor un comunicat oficial privind aceste aspecte.

Anonim

Ce test???, că are sigla mărită și la Digi

Anonim

Până la comunicare oficială e test, chiar și la Digi.

Anonim

N-au dat comunicat nici când s-a trecut pe versiunea românească la DaVinci si pe digi online era versiune europeana

Anonim

Se vede nașpa rău versiunea asta

Anonim

A revenit iar la versiunea europeană. Diferenta intre cele 2 versiuni este că la cea românească este o sigla mai mare si o imagine de 3/4 la 16/9 + o imagine mult disproporționata

Anonim

La Digi este si a fost versiunea europeană

Anonim

Aseară a fost pentru câteva ore versiunea românească. Are imaginea disproportionata fata de versiunea europeană ai sigla este mult mai mare

Anonim

Salut cand sigla e mai mare inseamna ca emisia e 4/3, si mai e desen facut 4/3 si emisa e 16/9 cu bare laterale negre. Mai are la final se serial o animatie grafic care anunta promo, pama acum nu vea asta. Am citit pe niste siteu-ri unguresti ca pe 1 ianuarie a trecut pe versiune localizata ( si la noi ) si ca din martie o sa bage si pub.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile