luni, 17 februarie 2020

Orange Money lansează opțiunea de transferuri valutare în aplicația mobilă

Orange Money lansează opțiunea de transferuri valutare în aplicația mobila. De acum, utilizatorii Orange Money pot face transfer în 18 valute direct din contul de lei, către o persoana fizica sau juridica, în România sau în străinătate, anunță compania Orange printr-un comunicat de presă.

Monedele incluse sunt: Euro (EUR), Dolar american (USD), Lira sterlina (GBP), Franc elvetian (CHF), Dolar canadian (CAD), Dolar australian (AUD), Leva bulgareasca (BGN), Coroana ceha (CZK), Coroana daneza(DKK), Kuna croata (HRK), Forint maghiar (HUF), Yen japonez (JPY), Coroana norvegiana (NOK), Dolar neo-zeelandez (NZD), Zlot polonez (PLN), Coroana suedeza (SEK), Baht thailandez (THB), Lira turceasca (TRY).

Transferurile au comision 0 si sunt realizate la un curs valutar avantajos, iar pentru orice clarificare, clientii beneficiaza de suport local 24/7 în limba româna la numarul 0374 300 300 sau 300 din reteaua Orange.

Transferul valutar este usor de realizat din aplicatia Orange Money urmând pasii:

- Introducerea sumei si selectarea valutei
- Completarea informatiilor despre beneficiar
- Autorizarea transferului prin utilizarea amprentei, Face ID-ului sau prin introducerea PIN-ului.

„Românii au nevoie de simplitate si transparenta, în special când vorbim despre servicii financiare. Piata schimburilor si transferurilor valutare nu este înca suficient de flexibila, iar un împrumut bancar în alta moneda decât RON sau trimiterea banilor în România sau în alte tari înseamna de multe ori conturi dedicate si comisioane extra. Pentru aceste tipuri de nevoi, Orange Money ofera de astazi cea mai usoara experienta de plata în aplicatia mobila” a declarat Haris Hanif, CEO Orange Money România.

Orange Money este o alternativa digitala la serviciile bancare traditionale, sigura si usor de utilizat, prin intermediul careia clientii pot efectua de pe telefon orice operatiune tipica unui cont bancar:
- Transferul de bani instantaneu prin intermediul numarului de telefon sau catre/din orice IBAN în lei din România, prin intermediul contului cu cod IBAN individual Orange Money
- Plati prin card de debit fizic si virtual
- Plati NFC pentru telefoanele cu Android si iOS, si pentru ceasurile compatibile Garmin, Fitbit si Apple
- Reîncarcarea cartelelor Orange PrePay
- Alimentarea contului prin intermediul unui alt card bancar salvat în aplicatie, gratuit.
- Achitarea facturilor Orange sau de la peste 70 de companii de utilitati

Clientii Orange Money beneficiaza si de:
- 4GB bonus (trafic de internet) pentru cei care detin un abonament Orange si deschid cont în aplicatia Orange Money
- 10% bani înapoi în cont (în limita a 40 lei lunar) la plata facturilor Orange si la reîncarcarile PrePay Orange prin intermediul aplicatiei mobile Orange Money
- dublarea punctelor de loialitate Thank You pentru plata facturii Orange, precum si extra puncte la fiecare tranzactie cu Orange Money, prin cardul de debit Classic sau Platinum sau din contul digital, însumând maxim 90 euro anual, daca sunt utilizate în magazinul online Orange pentru cumpararea unui telefon împreuna cu prelungirea abonamentului.
- o noua solutie de finantare prin creditul My Reserve pentru achizitie de telefoane sau accesorii în magazinele Orange.

Pentru mai multe detalii despre serviciile si ofertele Orange Money accesati pagina orange.ro/money.


2 comentarii despre subiectul „Orange Money lansează opțiunea de transferuri valutare în aplicația mobilă”:
Anonim

"Alimentarea contului prin intermediul unui alt card bancar salvat în aplicatie, gratuit."
Banca Tranailvania comisioneaza!
Am patit!

Anonim

Probabil Orange vrea sa zică în comunicat ca e gratuită alimentarea contului din partea Orange Money. Dacă unele bănci comisionează, e problema respectivei bănci terțe, ca doar nu o sa plătească Orange comisioanele solicitate de acele bănci pentru tranzacția ta.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile