joi, 2 iulie 2020

Eurosport 1: "Rezultate de audiență spectaculoase odată cu revenirea Premier League"

- Meciul dintre Manchester City și Arsenal din 17 iunie a plasat Eurosport 1 în topul televiziunilor de sport, în intervalul 20.00-24.00
- Reînceperea campionatul englez a condus la o creștere semnificativă a audienței Eurosport 1, triplând reach-ul atins pe targetul comercial masculin 18-49
- Odată cu revenirea Premier League, Eurosport 1 și-a consolidat poziția de stația de sport numărul 2 pe piața TV din România.

După o pauză de trei luni, cel mai prestigios campionat de fotbal din lume s-a întors la Eurosport. Începând cu 17 iunie, starurile din Premier League au revenit pe micile ecrane, iar cele mai importante partide au fost transmise în exclusivitate pe Eurosport 1, înregistrând creșteri semnificative pe canal, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Conținutul pe care Eurosport îl transmite continuă să rezoneze cu fanii pasionați de fotbal, astfel că meciul dintre Manchester City și Arsenal din 17 iunie a înregistrat un rating de 0.9% și un reach de peste 30.000 de români din targetul masculin 18-49 care au urmărit meciul în acea seară. Cu o cotă de piață de 4%, canalul Eurosport 1 a fost lider în rândul televiziunilor de sport în intervalul orar 20.00-24.00.

Un alt meci de maxim interes a fost cel dintre Tottenham și Manchester United din 19 iunie, când peste 36.000 de telespectatori (reach) s-au uitat la Eurosport 1, canalul înregistrând 0.7% puncte de rating și 2.75% share, în timp ce partida dintre Everton vs. Liverpool a atins peste 32.000 de mii de urmăritori (reach), rezultând în 0.7% rtg și 2.2% cotă de piață.

Meciul din 24 iunie, când Liverpool a câștigat titlul, după triumful de 4-0 în fața lui Crystal Palace, a înregistrat un rating de 0.76 și o cotă de piață de 2.74%, cand 51.000 de telespectatori din targetul comercial masculin 18-49 au intrat în contact cu acest meci. Următoarea seară, meciul dintre Chelsea și Manchester City a atins 42.000 de telespectatori, înregistrând un rating de 0.98% și o cotă de piață de 3.93%.

La finalul săptămânii, Eurosport continuă să le aducă fanilor fotbalului atmosfera unică a celui mai valoros campionat de fotbal prin emisiunea de analiză Premier League Show, în care Manolo Terzian și invitații săi – Ioan Viorel și Gabriel Cânu – discută despre ultimele informații din fotbalul britanic.

Reluarea meciurilor din Premier League a condus la creșterea substanțială a audienței Eurosport 1, prin triplarea reach-ului atins pe targetul comercial masculin 18-49, precum și la consolidarea poziției de stație de sport numărul 2 pe piața TV din România. În acest moment, Eurosport 1 este televiziunea de sport cu cea mai mare afinitate din România pe targetul bărbați cu studii superioare, statut social AB și venituri mari.


6 comentarii despre subiectul „Eurosport 1: "Rezultate de audiență spectaculoase odată cu revenirea Premier League"”:
Anonim

Este normal ca audiența să crească din nou.

Anonim

Dar NU la noi an Romania ca cine mai are Eurostort !! ca majoritatea lau scos.

Anonim

Pardon, minoritatea, nu majoritatea. Telekom e minoritate.

Anonim

Eurosport in toate versiunile sale (1,2, și controversatul 4K) există în rețeaua Digi, deci nu a dispărut. Iar cum Digi este lider de piață, o parte însemnată dintre români au acces la programele Eurosport.

Giony

De ce controversatul Eurosport 4 K?

Anonim

Pt. Giony: Caută informatii pe net, s-a tot discutat, nu trebuie repetat aici.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile