duminică, 8 noiembrie 2020

Canal+ a selectat sistemul de criptare NAGRA pentru M7 Group

NAGRA Kudelski, furnizor independent de soluții de protecție a conținutului, a anunțat că grupul Canal + a selectat tehnologiile de protecție a conținutului NAGRA pentru serviciile de televiziune cu plată ale M7, operatorul de satelit din Luxemburg achiziționat în 2019.

Soluțiile NAGRA Protect and Guard oferă atât protecție pe bază de smartcard a conținutului, cât și fără smartcard și îndeplinesc cerințele de studio pentru conținut premium 4K Ultra HD.

Soluțiile NAGRA oferă cel mai înalt nivel de protecție a conținutului și avem nevoie de tehnologia lor pentru a securiza conținutul și serviciile premium M7 pe o gamă de receptoare, inclusiv modele mai noi sau mai vechi. Abilitatea de a utiliza receptoarele vechi pe care le avem deja la abonați a fost esențială pentru noi. În plus, soluțiile NAGRA ne vor ajuta în viitor pentru a adapta și securiza conținutul într-un mediu hibrid satelit / OTT. Ei au fost cea mai bună alegere pentru a îndeplini toate aceste cerințe”, a declarat Jérôme Trift, EVP Technology la CANAL + International. 

"NAGRA Protect este un client de securitate fără smartcard, fără compromisuri, care oferă un nivel de securitate fără precedent pentru o soluție bazată pe software și care se mândrește cu cea mai mare rețea certificată de parteneri system-on-chip (SOC) și receptoare, oferind furnizorilor de servicii o mai mare libertate de alegere atunci când selectează cipurile și receptoarele care satisfac cel mai bine nevoile lor", explică NAGRA. 

"NAGRA Guard este o soluție bazată pe carduri inteligente care oferă suport pentru orice caracteristică de afaceri de pe piață și este concepută pentru a rezista chiar și celor mai avansate încercări de hack", se mai arată în comunicatul de presă.

Suntem încântați să ne extindem colaborarea cu Canal + Group pentru operațiunile lor prin satelit M7, pentru a-i ajuta să profite la maximum de investițiile lor tradiționale în receptoarele existente. Soluțiile noastre de securitate Protect and Guard sunt dezvoltate și actualizate continuu pentru a rezista chiar și celor mai avansate încercări de hacking. Pe măsură ce strategia televiziunii cu plată a lui M7 evoluează, platforma lor va pregătită să asigure modele avansate de afaceri, cu un portofoliu complet de caracteristici de securitate, precum și să beneficieze de serviciile noastre cu tehnologie watermark de combatere a pirateriei”, a declarat Thierry LeGrand, SVP EMEA, NAGRA.

M7 are aproximativ 2,5 milioane de abonați și oferă servicii DTH (televiziune prin satelit) în Olanda, Belgia, Austria, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, România (Focus Sat) și Germania. Deocamdată informațiile sunt prezentate la modul general, nu este specificat explicit dacă Focus Sat va schimba în viitor sistemul de criptare din Conax în Nagravision sau dacă acordul cu NAGRA vizează doar servicii DTH din alte teritorii (ori pur si simplu acordul vizează doar utilizarea NAGRA ca sistem de criptare suplimentar sau în alte scopuri, cum ar fi livrarea prin satelit de televiziuni către operatori terți din piața europeană).


10 comentarii despre subiectul „Canal+ a selectat sistemul de criptare NAGRA pentru M7 Group”:
Anonim

Ce sistem de codare au avut până acum?

Anonim

Scuze, acum am vazut Conax

Anonim

Cei care au decodoare vechi trebuie sa ia altele noi?

Anonim

Nu, citește atent: "Abilitatea de a utiliza receptoarele vechi pe care le avem deja la abonați a fost esențială pentru noi"

Anonim

Abilitatea ca abilitatea, din cate stiu nu poti sa mergi in paralel cu nagra si conax ca sisteme de codare, sunt 100% inconpatibile si nu exista echipamente care sa permita codarea paralela a posturilot cum fac digi cu nagra si irdetto

Gaby

Se numește simulcrypt și pot fi adăugate simultan orice sisteme de codare la același canal, nu există vreo limita, inclusiv Conax și Nagra simultan. Chiar există la Digi satelit și Focus Sat canale transmise în acest mod. Insa nu vad unde ați citit voi că schimbă receptoarele la Focus Sat, ba din contră, scrie că nu e nimic confirmat special pentru Focus Sat. Mai mult ca sigur, contractul e pentru alte DTH-uri ale M7.

Anonim

Canal+ deține Skylink și Freesat la cehi. La Skylink au zis clar că vor renunța la Cryptoworks în favoarea lui Nagra. Abonați vor primi receptoare sau interfață CI+ compatibil Nagravision. Cardurile vor fi împerecheate cu receptoare/interfețe CI+.

La fel se va întâmpla și cu freeSAT însă mai târziu.
La fel se poate și cu UPC Direkt și Focussat.

Anonim

Fratilor, atentie la cititu' printre randuri. Hai sa va ajut nitel...

"Soluțiile NAGRA...bla bla bla...pentru a securiza conținutul și serviciile...bla bla bla...pe o gamă de receptoare, inclusiv modele mai noi sau MAI VECHI. Abilitatea de a utiliza receptoarele vechi...bla bla bla...NAGRA Protect este un CLIENT DE SECURITATE FARA SMARTCARD...bla bla bla..."

Alt bla bla bla p-acolo...si rrrraaaaannnnng:

"să profite la maximum de investițiile lor tradiționale în RECEPTOARELE EXISTENTE".

Deci, loveste in Conax (CAS7) de-l zapaceste. Lovind in sistemul asta, loveste oarecum si in neimperecherea cardurilor. Asta mai departe duce la tintirea receptoarelor 3rd party. Bagand croseu' in astea, mai departe loveste in piraterie.

(Traducere in limba romana pentru cine n-are capu' la el azi si totodata si o mica predictie, cu sanse de >90% s-o puna in practica: "babaeti, noi am venit chititi sa facem banu', deja v-am dat niste hint-uri. Astia ai lu' Kudelski pare ca este in stare sa va securizeze CAM-urili si conservili indiferent ca are ele Conax nativ de la mamicu' lor, ca ie-te ce frumos zice nea LeGrand asta de SoC, receptoare vechi si client de securitate fara smartcard. Adica e foarte posibil s-o facem software, OTA si va pupam din mers, ca aia de la Digi care face deja in reteaua CATV ceva de genu' asta si nu prea i-ati observat. Vorbim, pupi-pupi, pa!". Rings a bell? Anyone?

Gaby

Anonim, tu acum ți-ai dat seama că ăsta e scopul oricărui update de securitate sau schimbare sistem de securitate? Aceasta e scopul dintotdeauna: să blocheze accesul neautorizat. Iar când un sistem nu mai oferă protecție, este schimbat. Revenind la textul știrii, nu ai văzut că scrie că nu e nicio confirmare explicită că se va aplica și la Focus Sat?

Anonim

Pentru cine nu știe, sistemul de codare Conax e tot al lui Kudelski. :)

https://www.hdsatelit.com/2014/03/kudelsky-nagravision-cumpara-conax.html

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile