joi, 19 noiembrie 2020

Filmul "Wonder Woman 1984" va fi lansat simultan în cinematografe si online

WarnerMedia a anunțat că mult așteptatul film cu super-eroi "Wonder Woman 1984" va fi lansat simultan în cinematografe și online, prin HBO Max, în decembrie. Titlul va fi primul film de pe HBO Max disponibil în 4K Ultra HD, HDR 10, Dolby Vision și Dolby Atmos.

Deși Warner încearcă sa aducă filmul și în sălile de cinema, decizia este considerată o lovitură pentru operatorii de cinematografe, ale căror încasări au fost devastate de pandemia de Covid-19.

Într-o strategie de lansare oarecum complicată, WarnerMedia a anunțat că în SUA filmul va fi disponibil pe HBO Max timp de o lună, începând cu 25 decembrie 2020, după care va rula exclusiv în cinematografe. 

După ce va rula in cinematografe, filmul își va face drum către comercianții digitali cu amănuntul, precum Amazon și iTunes, înainte de a reveni pe HBO Max, într-o etapă viitoare. 

În timp ce Wonder Woman 1984 va fi disponibil pe HBO Max în SUA, filmul va beneficia totuși de o lansare cinematografică în țările mai puțin afectate de Covid-19, pe 16 decembrie.

SUA se află în prezent în mijlocul unui al treilea val de Covid-19, țara înregistrând peste 100.000 de cazuri noi pe zi. Deși există puține restricții asupra companiilor, distribuitorii de filme au amânat multe lansări de top.

Unul dintre cele mai așteptate producții care au fost amânate este "No Time To Die", cel mai recent film din seria James Bond, o decizie care a determinat lanțurile de cinematografe Regal și Cineworld să anunțe că își vor închide toate sălile de cinema pentru restul anului.

UPDATE 6 decembrie 2020: Matrix 4, Godzilla vs Kong, Mortal Kombat, Space Jam: A New Legacy, Dune și toate celelalte filme Warner Bros din anul 2021 vor fi lansate online în 4K și HDR prin HBO Max. Detalii găsiți AICI. Reprezentanții HBO au declarat că, în a doua jumătate a anului 2021, HBO Max se va extinde în Europa.


2 comentarii despre subiectul „Filmul "Wonder Woman 1984" va fi lansat simultan în cinematografe si online”:
Anonim

Wow!! De mult nu am mai vazut un film nou blockbuster cu eroi! De abia astept sa apara de Craciun!

Anonim

Era estimat că va incasa 1 miliard de dolari acest film din vânzările de bilete in cinematografe.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile