marți, 29 decembrie 2020

RebeliON AIR, la PRO FM

PROFM anunță printr-un comunicat de presă că lansează o nouă provocare pentru ascultători: RebeliON AIR! Pe 31 decembrie, fanii PROFM sunt rugați să petreacă în direct alături de Nico Creciunesc (NICO). De la 19:00 până la 22:00 are loc încălzirea pentru cel mai interactiv revelion din radio, alături de DJ-ii PROFM Virgil Batista și GreeG, iar de la de la ora 22:00 și până la ora 2:00 Nico face warm-up LIVE împreună cu toți rebelii care n-au nevoie de ținute glam sau localuri exclusiviste pentru a se distra.

Suntem OPEN și pentru un revel atipic, home edition. Dj-ii PROFM sunt rebels with a cause: NE DISTRĂM ORICUM, ORICÂND, ORIUNDE! Nu trebuie să mergi la un party huge, aducem noi party-ul la tine acasă. De la 22:00 pana la 2:00, pe seturile mixate de Virgil & GreeG, cu muzica aia mișto și vibe-ul ăla up, Muzica dă tonul și oamenii dau energia! Dăm un mic reset la 2020 și ne pregătim de un an mai happy! Propun să uităm all the bad și să ne pregătim pentru all that’s good! Fii și tu parte dintr-un an mai bun, mai OPEN, cu PROFM OPEN RADIO! Open the New Year cu PROFM!”, spune NICO.

NICO și ascultătorii PROFM vor număra secundele până-n 2021 LIVE atât pe radio (PROFM este inclus și în lista de recomandări de posturi de radio online), cât și pe Instagram și Facebook, unde comunitatea de iubitori ai muzicii OPEN este așteptată să se distreze cât pentru un an întreg. Party-ul se prelungește apoi până pe 3 ianuarie, pentru ca românii să înceapă un nou an cu muzică de calitate, asigurată de către DJ-ii Virgul Batista, GreeG, Marc Rayen, Ruky DJ, DJ Dark, Mose N și DJ Liviu. 


2 comentarii despre subiectul „RebeliON AIR, la PRO FM”:
Anonim

Nu prea se recomandă cu gașca în sufragerie. E totuși pandemie. Iar cei care au avut de suferit, direct sau indirect, știu cel mai bine. Anul acesta e mai sigur să stăm pe la casele noastre, poate fi asculat și așa PROFM OPEN RADIO. Deși îl prefer mai mult când sunt la volan. La mulți ani, tuturor !

Paul

”E totuși pandemie.” @Anonim, mai uită și tu , măcar în ultima zi. Am avut parte un an de zile de stres indus, pe această temă, acum lasă-i să-și spele păcatele, chit că toată Dunărea nu-i va putea ajuta să-și spele păcatele.
Cât despre voi, pro fm, în noul an vă doresc cât mai puțină reclamă, plătită din bani publici.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile