luni, 15 martie 2021

Nou în grila de cablu digital a RCS RDS: Metropola Tv, CineTube, Mooz Dance, Party Mix TV, TV AS, Estrada TV, 24 Mix Teleshop, Emi TV şi Tradițional TV

Televiziunea Metropola Tv a fost introdusă în grila digitală națională de cablu a operatorului RCS RDS. Până acum era inclusă doar local în grila de cablu a Digi România, în București şi Ilfov.


Frecvențele utilizate de Metropola Tv în grila RCS RDS pot fi diferite la nivel național. De exemplu, în Târgoviște (municipiul de reședință al județului Dâmbovița), televiziunea Metropola Tv a intrat în grila digitală pe frecvența 522 MHz (256 QAM, 6900 ks/s), conform lui Laurențiu din Grupul HD Satelit.

Alți membri ai grupului (de exemplu Emil) au confirmat introducerea acestui post tv în Drobeta-Turnu Severin (pe aceeași frecvență), precum și în Brăila, Oradea, Zalău și Deva (frecvențe nespecificate). Este posibil ca în toate zonele să fie utilizată frecvența folosită și de A7 Tv, LookSport 3 HD, LookSport + HD, Prima Tv HD și Sport Extra HD.

Postul tv menționat a intrat de anul acesta in lista stațiilor de televiziune în vederea aplicării principiului must carry pe anul 2021 (la poziția 37 în lista must-carry), alături de Party Mix, Mooz Dance, Tradițional TV, Aleph News, 24 Mix Teleshop, A7 TV, Emi TV și Cinetube.

Din 22 februarie 2021, Metropola TV a adus telespectatorilor o nouă grilă de programe.

UPDATE 15 martie 2021, ora 22:00: Tot astăzi, în grila de cablu tv digital a RCS RDS au mai intrat și televiziunile Mooz Dance, TV AS, Estrada TV, 24 Mix Teleshop, Emi TV, Party Mix TV, Tradițional TV şi CineTube, ne mai anunță Laurențiu din Grupul HD Satelit. De exemplu, pentru toate aceste televiziuni, frecvența utilizată în Târgoviște este 530 MHz (Modulație: 256 QAM , Symbol Rate: 6890 ks/s). În București se utilizează frecvența 538 MHz, iar în Craiova și Târgu Jiu este folosită frecventa530 MHz.

Toate aceste televiziuni sunt difuzate în rezoluție SD în grila de cablu Digi TV.

Scanați frecvenţele 522, 530, 538, 546, 554 (256 QAM, 6900 ks/s).

Notă: Momentan, pe Emi TV şi Tradițional TV este miră la Digi cablu. Toate aceste televiziuni au fost găsite deocamdată doar la scanarea manuală.

Televiziunea Linkpress Tv va ieși din grila națională de cablu a Digi Tv.

UPDATE 23 martie 2021: De astăzi, RCS RDS a început să retransmită televiziunea Emi Tv in rezoluție High Definition Frecvență este aceeași care a fost utilizată pentru transmisia mirei SD. Detalii găsiți AICI.

UPDATE 25 martie 2021: De astăzi, RCS RDS a început să retransmită televiziunea Tradițional Tv in rezoluție High Definition Frecvență este aceeași care a fost utilizată pentru transmisia mirei SD. Detalii găsiți AICI.


59 de comentarii despre subiectul „Nou în grila de cablu digital a RCS RDS: Metropola Tv, CineTube, Mooz Dance, Party Mix TV, TV AS, Estrada TV, 24 Mix Teleshop, Emi TV şi Tradițional TV”:
Cristy

Dubluri DW și Rai 3 în București pe frecvența locală (426 MHz) la RDS.

Anonim

Tulcea: 522 MHz

Anonim

In Oradea au intrat toate posturile din lista must-carry, din pacate si EStrada TV.

Ionuț

Unde au intrat la voi că la mine în decodor nu-mi apare și am dat N rescanari

Unknown

În Baia Mare nimic

BDorin

In Oradea a intrat
Cinetube
Metropola tv
Party Mix
Emi tv
Mooz Dance
Traditional Tv
24Mix Teleshop
Estrada Tv

Au intrat Toate

Anonim

Zilele următoare arvtrebui să intre în NIT și restul posturilor băgate la scanare "alți operatori". Dacă ai un TV cu tunner digital de cablu postul Metropola TV ai să-l prinzi în grila ta Ionuț. Cu decodorul la ora actuală nu se prinde

Anonim

salutare !
au intrat și-n Timișoara ..toate cele 9 programe din lista must-carry
CINE TUBE
TV AS
PARTY MIXT
TV EMI (deocamdată miră)
MOOZ DANCE
TRADIȚIONAL TV (deocamdată miră)
24 MIX TELESHOP
ESTRADA TV
pe frecvența 538.000 6900 256 QAM
și programul METROPOLA TV
pe frecvența 530.000 6900 256 QAM
și dublura programului TV AS
pe frecvența 442.000 6900 64 QAM
..
deocamdată programele NU SUNT în NIT !
se pot vedea doar dacă scanați televizorul..”și alții”
nu sunt introduse deocamdată pe decodor, s-ar putea abia mâine să intre
vizionare plăcută !

Anonim

Până in ora 23 apar și în NIT în toată țara

Dsf18

În Brăila au apărut în NIT.

Anonim

Sa le prindeti pe decodor scoateți din priză aparatul vreo 15-20 secunde, porniți d3codorul si așteptați să se actualizeze grila. Nu merge cu oprire din telecomandă

Sorin

Am văzut un documentar foarte interesant pe Cinetube, despre traci și civilizația dunăreană. Chiar nu mă așteptam, foarte tare!

Anonim

LinkPress TV nu mai figurează în NIT, se vede doar cu alți operatori, probabil va ieși.

Unknown

În Reșița nu au întrat!

Anonim

In Arad au intrat?

Cosmin

@Dsf18 Aceste canale inca nu au intrat in NIT in grila pt. Galati-Braila-Tecuci. Sunt "ascunse". Se gasesc doar la scanarea cu "Altii".

Vasile din Bihor

Și în Bihor nu merg decât dacă scanezi tv cu alții.

Anonim

In jud Hunedoara trebuie sa dai o scanare gen Other ca sa le gaseasca daca dai pe Digi nu apar inca !!

Tuzgureanu

La Constanta au intrat toate ce le din lista...a iesit Linkpress (as fi preferat sa rmana decat multe alte canale)...Emi si Traditional au doar o mira in loc de semnal. Estrada tv are o imagine execrabila (si Vhs se vedea mai bine). Canalele digitale sunt intre 306 Mhz si 538 mHZ - deci cam 230 mhz din totalul de 800 mhz ai tunerului. Este inadmisibil ca in 2021 sa mai stam dupa o minoritate care au tv-uri acvarii (crt) sa pierdem peste 50% din banda pt. analogic. Cam multe canale cu muzica populara dupa parerea mea (Favorit, Hora, Taraf, Etno, Traditional,Tv As, Emi,Inedit, Party mix) - zici ca toata tara e intr-o hora fara final.

Anonim

Documentare românești bune pe acest Cinetube, am ce invata. Personal mi se pare mult mai interesant decât orice alt post de documentare, cu excepția poate a Discovery Science. Narațiunea este de asemenea plăcută.

Anonim

Pe satelit intră ceva programe

Anonim

Pe satelit intră ceva programe ari fi cazul că de satelit nu prea i ntereseaza mulțumesc pentru informații

Anonim

E vorba despre cablu tv, nu despre satelit. Nu se aplică principiul must carry la sateliț.

Anonim

Sânt prea multe canale de umplutura și știri. Alea ocupa spațiu. Cat despre canalele analogice 50% dintre clienți încă au unul acasă. De ce sa nu îl poată folosi? Cine renunță primul la canalele analogice va avea doar de pierdut.

Tuzgureanu

Catre ultimul anonim....aia 50% din clienti sa mai arunce din tv vechi....sa ne mai modernizam....nu se poate.. renunta la cablu

Adrian ChirilaNT

Pe Neamt nu a intrat nimik pana la ora aceasta!!!! :-/

Emil Raevschi

Confirm si la TURNU SEVERIN ca au intrat TV AS, ESTRADA TV, 24MIX TELESHOP, TRADITIONAL, MOOZ DANCE, EMI TV, PARTY MIX, CINETUBE. Toate aceste canale sunt pe frecventa 530000 KHZ. Sunt si in NIT

Anonim

Intrat si la mine in jud hunedoara si in NIT ! toate !!

Anonim

In Bucuresti ok, au intrat toate!

Anonim

Și la Buzău au întrat pe 530.00,iar Metropola tv pe 522.00

Anonim

În Arad nu a intrat decât Metropola Tv atât celelalte canale nu sunt introduse.Acum am dat căutare la grila de canale și nimic.

Anonim

Scanați manual frecvențele menționate de cei care au comentat anterior, precum și cele din știre. Nu intra automat deocamdată în toate localitățile din România.

Anonim

Am scanat de 3 ori și nimic numai Metropola Tv atît

Anonim

Metropola e pe altă frecvență decât celelalte posturi nou introduse.

Unknown

Buna seara. Si ce posturi tv, vor mai intra la digi cablu? Pe lg aceste posturi??

Ionut

Emi tv si Traditional tv nu au intrat in Bacau

Anonim

În Arad pe ce frecvențe sunt noile canale introduse

Unknown

Bună dimineața, au întrat și la Breaza Prahova!

Sorin

Eu aștept CineTube pe platforma Digi Online.Sunt șanse,știe cineva?

Anonim

Ploiesti ,Cinetube,frecventa 530000 KHz ,256QAM

Anonim

Rcs dacă adăugați și Look sport 2hd e tot ce trebuie,în rest sănătate și numai bine!

Bogdan

Au întrat și la Sibiu

Anonim

In locul celor de la Digi as fi lasat digitalul dvb-c numai cu canale Hd si 4k iar analogicul rf pentru tv cu tub cum se gasesc in multe tari europene.Daca e sa vorbim despre programe.E urat sa gasesti dubluri hd sd in banda dvb-c.

Unknown

In arges cand intra profi24tv la digi?

Cosmin2010

In resita nu merge traditional tv si emi tv apare ca si nunar avea semnal d3 ce?

Cosmin2010

Astept raspuns nu merge traditonal tv si emi tv de ce nu are semnal

Cosmin2010

Sa ma ajute cine e de la ei sau nu merge la nivel national traditional tv si emi tv?

Sorin

Nu merge niciunde, scrie și in știre spre final, nu doar in Reșița. Sună la relații clienți, daca vrei mai multe informații despre cauză, eu sau alții de unde să știm?

Cosmin2010

Ok deci e clar problema e la nivel national

Anonim

Nu vă mai stresați atît pentru Tradițional Tv și Emi Tv că nu merge pentru că și Cinetube se vede foarte tău la Digi.Nu se prea stresează să le facă să aivă un pic de claritate plus că de asta toate leau introdus în format SD ceia ce mi se pare ca în anul 2021 să meargă mai mult pe formatul SD decât pe formatul HD și 4K UHD

Cosmin2010

Am aflat adevarul este de la digi nu este de la probider ca am bb eu cu vei de la traditional tv si emi tv asa dar digi stie numai sa vb aiurea dragi prieteni

Costin

E problema la furnizarea semnalului către Digi, și de aceea Digi a pus mira. Dacă ei nu primesc semnalul, de unde sa îl ia și să îl redifuzeze? Ce interes ar avea Digi să transmită mira și să ii strezese serviciul de relații clienți diversi abonati extrem de pasionați de aceste canale?

Anonim

Cosmin, transmisia Emi Tv și Tradițional Tv nu merge nici măcar online pe site-urile proprii a acestor două canale. Cum sa nu îți meargă transmisia live pe site-ul propriu!?? Pfffff...

Anonim

Uite, verifica chiar tu. In acest moment Emi tv nu merge live online:

https://www.emitv.ro/live/

Și nici Tradițional Tv:

http://traditionaltvhd.ro/live.html

Emil Raevschi

Din această seară EMI TV se recepționează in format HD pozitia 149 dupa MOOZ DANCE in NIT. Caracteristicile dunt: HD. 16:9. 1080p. AAC.

Erwin

Era bine un HD pentru Mooz Dance, in rest nimicuri. Astept si la noi un M4Sport necriptat.

Tudor Daniel

Cine Urmeză? Baby Tv, Profit24, Alfa Omega Internaţional,Smart Tv, Timeless Dizi Channel Şi Travelxp?

Unknown

Cine ma ajuta cu o problema?
Am fibra de la digi și unele frecvente 522,530 nu am semnal absolut nimic restul merg. Vecinul are semnal la ele la aceleași frecvente

TV ITALY CHANNELS mp3

La canalui party mix, nuuuu

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile