marți, 27 septembrie 2022

55 televiziuni pirat emit programe în sistem digital terestru, în sudul Spaniei

Tot mai multe televiziuni au început să emită ilegal în sistem digital terestru în Andaluzia, o regiune din sudul Spaniei. Astfel, au fost detectate 55 televiziuni pirat care difuzează programe în mod ilicit.

Imagine decorativă realizată de HD Satelit România

Consiliul Audiovizualului Andaluz (CAA) a avertizat asupra pericolului pe care îl reprezintă aceste televiziuni care, pe lângă concurența neloială pe care o fac celor 65 televiziuni legale, difuzează conținut ce încalcă legislația tv. CAA notează că respectivele televiziuni difuzează atât conținut pentru care nu au drept de difuzare, cât și conținut interzis, adult sau violent. Sunt incluse chiar și programe de publicitate și promoții nepermise de legislația audiovizuală din Spania.

Au fost identificate 14 multiplexuri digitale terestre ilegale, difuzând 77 televiziuni. Dintre acestea, 22 televiziuni nu au programe, în timp ce 55 transmit diverse producții (27 dintre acestea difuzând conținut neadecvat).

Provinciile cu cele mai multe televiziuni terestre pirat sunt Málaga și Fuengirola (18), Sevilla (15), Almeria (12), Granada (11) și Cordoba (8). Legea audiovizualului din Spania prevede că televiziunile fără o licență audiovizuală valabilă pot fi amendate cu până la 1,5 milioane euro. 


Niciun comentariu despre subiectul „55 televiziuni pirat emit programe în sistem digital terestru, în sudul Spaniei”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile