miercuri, 27 noiembrie 2013

MTV Europe în uplinkul ESS România de pe satelitul Thor 6 ( 0,8 grade vest )

Versiunea europeană a canalului de muzică MTV ​​a fost lansată în teste tehnice ( în limbile engleză, cehă și maghiară ) pe transponderul folosit pentru uplink de către compania românească ESS (Eastern Space System) pe satelitul Thor 6 ( 0.8 ° Vest ).

MTV Europe are sunetul original în limba engleză, cehă și maghiară și are subtitrare DVB în limba maghiară, fiind difuzat codat în sistemele de criptare Viaccess PC 5.0 ( CAID 500 ) și Conax ( CAID B02 ).

MTV Europe pentru piața cehă și slovacă va fi lansat pe 1 ianuarie 2014, înlocuind versiunea locală existent a MTV Cehia. După aproximativ patru ani, în Republica Cehă și Slovacia se întoarce la MTV Europe, după cum HD Satelit a anunțat in articolul de aici.

Transponderul prin care emite această variantă de MTV Europe este același prin care transmit și televiziunile VH1 România, Nickelodeon, Comedy Central Extra etc :

Satelit Thor 6 (0.8 ° Vest ), frecvența 11747 GHz, polarizare orizontală, SR 28000, FEC 5/6, DVB-S/QPSK, CA Conax, Viacces 5

Această frecvență MTV Europe e posibil a fi utilizată de DTH-ul Freesat al UPC, începând cu 1 ianuarie 2014. Includerea acestei variante de MTV Europe în grila de canale a anunțat-o și Skylink .

MTV Europe este transmis și pe linia de distribuție MTV Networks de pe același satelit, dar pe o frecvență diferită (12226 GHz, polarizare verticală, SR 27500, FEC 5/6, criptat doar Viaccess CAID 500, dar cu PID de subtitrare in limba română - nu stiu daca există si subtitrarea efectiv  ).


5 comentarii despre subiectul „MTV Europe în uplinkul ESS România de pe satelitul Thor 6 ( 0,8 grade vest )”:
George

de ce se n-inchide MTV Romania.

gean

Nu cred ca ai citit cu atentie: " în limbile engleză, cehă și maghiară". Dar nu ar fi exclus ca in viitor MTV Romania să devină MTV Europe, mai ales că Viacom are planuri de repreluare a canalelor din diverse țări.
Insa nu a fost anuntat nimic de Romania, desi cred ca nici despre Ungaria, desi vad ca are subtitrare in maghiară....

Anonim

Mtv, un program care a apus demult. Acum e doar o umbra a ceea ce a fost odata. Ca sa mai prinda din nou la public acest program ar trebui rebrenduit. Schimbata conducerea, schimbat numele programului, puse acolo persoane care chiar se pricep in a face un playlist...

Anonim

Si cand te gandesti ca a fost primul... A fost bun atunci, ca era singrul, asa e? Acum ne putem sterge cu el precum cu o cârpă... Nu stiu cati dintre voi receptioneaza alte variante de MTV decat cele cateva care sunt transmise in Romania, ca altfel ati vedea acest post tv... Un post tv de mare calitate, nu cu smiorcăieli de melodii romanesti.

Romanian Dreambox Info

Daca pui antena de satelit pe 19E sau 28E ai ce vedea referitor la MTV, nu porcariile oferite pentru ro si europa de est.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile