vineri, 13 decembrie 2013

RCS-RDS a lansat aplicația Digi Online

De acum se poate descarca pentru telefoane si tablete aplicatia Digi Online.

Download Digi Online pentru Android de AICI.

Download Digi Online pentru iOS de AICI.

Platforma online de televiziune Digi Online, ca aplicatie disponibila pentru smartphone si tableta, se lanseaza oficial de către RCS-RDS pe 14 decembrie 2013.

In viitorul apropiat, Digi Online va fi disponibil atat pe site-ul www.digi-online.ro, precum si pe dispozitive mobile cu sistem de operare Windows.

Pe Digi Online, utilizatorii pot urmari competitii sportive nationale si internationale, emisiuni, stiri de ultima ora si informatii despre filme, muzica si documentar.

Abonatii companiei vor putea viziona gratuit sectiunile si programele din aplicatie:

- LIVE-urile Digi Sport 1, 2 si 3 si Digi24 - national si regional (7 statii locale)
- importante competitii sportive transmise exclusiv online
- emisiunile difuzate la Digi24 si Digi Sport, plus arhivele acestora
- stiri din toate domeniile - actualitate, economic, sport, gadget, timp liber, international

Aplicatia este disponibila GRATUIT pentru abonatii RCS & RDS care au contractat si televiziune si internet fix si poate fi accesata de pe dispozitive conectate la reteaua Digi Net sau Digi Net Mobil.

Accesarea continutului platformei se face pe baza unui cont pe care utilizatorii trebuie sa il creeze in contul lor de client de pe www.rcs-rds.ro.

Așadar, Digi.Online este o aplicatie gratuita, destinata abonatilor RCS - RDS si iti permite:

- vizionarea online a streamingurilor live ale canalelor sportive Digi Sport 1,2 si 3, ale canalului de stiri Digi24 si ale statiei muzicale UTV
- accesarea celor mai noi stiri de pe Digi Sport si Digi24
- vizualizarea programului TV pentru toate canalele Digi *
- setarea de notificari de incepere a emisiunilor preferate de pe toate canalele Digi *
* Canelele TV Digi: Digi Sport 1,2 si 3, Digi24, Digi Film, Digi World, Digi Life, Digi Animal World, UTV.

Aplicatia Digi Online pentru Android poate fi instalata pe smartphone sau tableta rulând Android minim 4.0 (ICS), ceea ce totusi pare o cerință prea mare. Pentru echipamentele Apple, e necesar minim iPhone 4 sau iPad 2.

De asemenea, în contul Digicare ( care poate fi accesat dând click AICI ), după logare cu datele de abonat, apare în meniul Servicii un nou buton denumit Digi Online, cu submeniul Setări Digi Online.

Dati click pe aceste Setări DigiOnline si va apare o optiune de a crea un cont Digi Online ( activare serviciu DigiOnline ).

Se va autocompleta emailul, iar dvs. alegeti o parolă ( trebuie scrisă de două ori identic ) si data dvs. de nastere, pentru identificare vârstă si eliminare viitor continut nepotrivit, în caz că aveti sub 18 ani.

Apoi apăsati butonul CREARE CONT si contul dvs. Digi Online va fi creat.

Apăsati OK pentru a putea citi textul care vă anunță că trebuie să confirmati activarea contului Digi Online, accesand emailul dvs.

Verificati in email si veti primi un mesaj.

Dati click pe linkul din email si va fi afisat un mesaj pop-up care vă confirmă că a fost activat contul dvs Digi Online. Apoi veti fi directionat către contul dvs. Digicare, unde veti primi încă o dată confirmarea.

Acum poţi intra în aplicația Digi Online, utilizând aceste date de acces. Ulterior, conectarea în aplicaţie se va face automat.

Acest cont va fi folosit probabil si pe websiteul digi-online.ro, când va fi pus in funcțiune, pentru a viziona pe un PC sau laptop canalele oferite.


27 de comentarii despre subiectul „RCS-RDS a lansat aplicația Digi Online”:
Alex

Eu nu pot sa-l creez. Imi da eroare 0x09.

mariusica

Eu am reusit sa fac cont :)))) Mai incercă din nou.

Anonim

Si eu acum ce fac, schimb telefonul, ca nu are Android 4.0 ? Pai anul trecut l-am cumparat nou si are Android 2.3.6. Ar trebui sa faca aplicatia compatibila cu Android 1.6, cum are UPC ! E discriminare fata de cei care nu au telefon sau tableta cu minim Android 4.0 !

Anonim

Si eu tot cu eroare 0x09....

Unknown

am o intrebare ,trebuie sa fi in reteaua lor ca sa mearga? sau daca am net de la orange merge?

Anonim

Se pare ca aplicatia de Android si iOS precum si siteul www.digi-online.ro se vor lansa Sambata 14 decembrie 2013 conform comunicatului de aici http://www.rcs-rds.ro/comunicat?id=290 publicat pe site Vineri 13 decembrie 2013! Asadar celor la ca va apar erori este posibil ca acestea sa isi faca aparitia pentru ca RCS-RDS nu a apasat butonul de functionare...

Anonim

@IOAN IULIAN MITROI, cred ca doar din rețeaua de internet a RCS-RDS ( fixa si mobilă).

ionut

Merge chiar bine pe iphone 5

Anonim

Nu am gasit aplicatia in Google play?

gean

Pai daca nu ai văzut linkul de la inceputul acestui articol, ce pretentii ai avea sa găsesti aplicația pe Google Play?.... :) Nu vezi ca e linkul in articol, la inceput ? Ai Android minim 4.0 ? Ca altfel nu gasesti aplicatia in search in Google Play, fiindca nu ti-o afiseaza Google Play, fiind incompatibila cu telefonul tău.

Anonim

Pacat ca pentru cei ce au DTH de la ei nu li se permite accesul in aplicatie!

Anonim

Poate merge si la cei cu Digi Tv DTH... Ai intrat in contul Digicare sa vezi daca poti crea cont Digi Online ?

Anonim

Am incercat si am intrebat ,au zis ca doar daca am ab net sau cablu,dth exclus

Anonim

Oricum e clar ca merge doar la cei care au net de la RCS-RDS. Sau cel putin asa spun ei. Tu cu DTH e clar ca nu ai si net de la ei, ca altfel aveai posibilitatea sa ai si cablu tv.

Anonim

Am si eu o intrebare?Cumva noul soft de pe DTH raman decat 99 de canale.Raman doar cele care merg iar cele care nu merg (ex.DISNEY CH. HU/CZ,PRIMA COOL,PRIMA CZ,STV1,STV2,HBO2,NAT GEO WILD HU etc.) sunt eliminate.

Anonim

Testeaza si vei vedea exact.:))) Rămân doar canalale pe care vrea RCS sa ramana. Azi pot sa fie si alea despre care spui tu, maine pot sa nu mai fie , răspoimane pot sa fie iarăși. Depinde de RCS cum hotarăște, nu poate sa iti spuna nimeni. Cert e ca sigur nu merg canale care nu apartin de grila RCS-RDS.

Goos

Aplicatia merge excelent pe Nexus 4 cu Android 4.4.2. Programele se vad la calitate foarte buna, nu se compara cu cele piratate pe sopcast in alte aplicatii. Am instalat-o si merge foarte bine si pe tablete Allview si E-Boda.
Trebuie doar sa-ti creezi cont Digi.Online pe site-ul Digicare si apoi sa te autentifici cu userul si parola setate acolo, la prima intrare in aplicatie.
Sper sa mai adauge noi canale tv in aplicatie.

Anonim

Si Seenow a lansat o noua varianta de aplicatie prin care vezi la calitate foarte buna si legal vreo 12 canale Live si Emisiuni si documentare ( in Freezone ). Trebuie doar sa faci testul de la inceput pentru rețea. Merge cu net de la oricine acest Seenow si e gratis tot ce e in Freezone. Si merge si pe telefoane cu procesor de 800Mhz Arm v.6 si cu caracteristici de performanta scazute, cu Android 2.3.6 :

https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.mediadirect.android.seenow.phone

RCS nu putea sa faca aplicatia la fel ?

Anonim

contul sa creat din prima SI MERGE PE TABLETA SERIOUX 4.2.2
PERFECT

Alex

Ar fi super daca ar functiona si pe telefoane cu Android 2.3. Deja au pus o limita prea mare si este discriminare pentru jumatate dintre abonatii RCS-RDS. Teoretic se poate, vedeti Seenow care functioneaza perfect pe telefoane cu Android 2.3.

Unknown

Buna ziua,

Aceasta aplicatie momentan este cea mai mare aberatie posibila... este ceva de genul "uite cat de smecheri suntem avem de toate dar nu le puteti folosi decat in reteaua noastra..." de ce zic asta?? pentru ca am instalat aplicatia functioneaza perfect! insa au uitat sa mentioneze ca se poate folosii doar pe internet-ul RCS-RDS nu si de la alt provider!!!!
Adica daca sunt intr-o locatie in care nu am net de la RCS-RDS ci de la UPC (doar ca exemplu) nu o pot folosii :)) ABERANT ! Se lauda pe site si in presa ca: "*Aplicaţia este disponibilă gratuit pentru clienţii Digi TV si Digi Net (servicii cumulate)." sunt ABONAT!! dar nu o pot folosii nici macar pe 3G Orange...
Intrebare adresata celor de la RCS-RDS: De ce sa folosesc aceasta aplicatie decat in locatiile unde am net+catv de la RCS-RDS cand pot sta bine mersi si sa ma uit la TV ???

vlad

Si mie tot eroare 0x09 imi da, cum ca nu gaseste clientul pe baza datelor introduse... Si il am de mai mult de 10 ani...

Anonim

Păi ti-ai activat contul Digi Online din Digicare ?

https://digicare.rcs-rds.ro

Anonim

sunt abonat digi dar as vrea sa stiu cum sa imi fac cont pe digi oonline
ajutatima

radu

Pai exact asta scrie in acest articol, începand cu jumatatea articolului: cum sa iti faci cont DigiOnline :-)))))

Anonim

Oameni buni, eroarea 0x09 apare tocmai la crearea contului. Nu are nimeni un raspuns?

Anonim

Mie nu imi apare, deci nu prea am cum sa te ajut... :( Eventual incearca restartarea conexiunii de internet, poate ajuta.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile