miercuri, 21 mai 2014

Netflix a confirmat extinderea în 6 țări europene

Netflix a anuntat oficial cea mai mare extindere de până acum si anume lansarea în acest an a serviciilor sale în Germania, Austria, Elveția, Franța, Belgia și Luxemburg.

Potrivit companiei, utilizatorii de internet in bandă largă din toate cele șase țări vor putea "să se aboneze la Netflix pentru a viziona in premieră o selecție de productii de la Hollywood, seriale și filme de televiziune regionale sau de la nivel global, inclusiv productii si seriale originale Netflix, ori de câte ori doresc și oriunde doresc, pe televizoare smart, tablete, telefoane, console de jocuri și computere. Persoanele interesate să devină membri Netflix, care locuiesc in Franța, Germania, Austria, Elveția, Belgia sau Luxemburg se pot inscrie pe www.netflix.com, pentru a primi o alertă prin e-mail, atunci când Netflix v-a lansat ".

Prețurile vor fi disponibile pentru potențialii clienți, mai tarziu in acest an.

Netflix este un furnizor american de conținut mass-media la cerere, inclusiv filme si seriale foarte noi, în format SD, HD si 4K Ultra HD ( traduse in limbile țărilor unde oferă serviciile), precum si de emisiuni tv de succes, distribuite prin streaming ( cu ajutorul internetului).

Netflix are deja peste 48 de milioane de membri în peste 40 de țări. În Europa, este deja prezent în Marea Britanie și Irlanda, Danemarca, Finlanda, Norvegia, Suedia și Olanda.

David Wells ( COO Netflix ) a a precizat că pe termen lung, compania are ca țel atingerea a cel puțin 120 de milioane de memmbri din afara SUA, fara a calcula si China. În Statele Unite, Netflix si-a stabilit un obiectiv de 60-90 milioane de abonați.

UPDATE 6 ianuarie 2016: Netflix s-a lansat și în România. Detalii găsiți AICI.


6 comentarii despre subiectul „Netflix a confirmat extinderea în 6 țări europene”:
Unknown

la ce internet au astia afara nu va merge,slab rau de tot internetul pe aici,au viteze de 7 mb si cer cel putin 30 de euro (ASTA IN CAZUL MEU)mi-as da o mana pentru jumate din viteza de acasa, va invidiez la maxim.

Anonim

Merge, ca va face buffering pana porneste. Oricum, merge mult mai bine decat filmele online de pe siteurile pirat din Romania, testat in Anglia, pe net de 30 MB / secunda banda ( vreo 3-4 MB real ). Dupa vreo 15 secunde de buffering a mers un serial HD cap coada. Calitate impecabila. Sper sa ajunga anul viitor si in Romania.

Unknown

Da anonim 10;29 cazul tau este un caz fericit, in cazul meu in speza ITALIA ca sa vad un film din Romania pot sa o fac numai noaptea de la doua pana dimineata .Vai mama lor cu internetul lor cu tot, am sunat o data la Fastweb sa intreb de ce merge asa de lent internetul si din vorba in vorba am ajuns la le zic de internetul din Romania, mi-au raspuns ca nu este posibil in europa asa ceva , viteze de un 1G. ia-m facut ignoranti si am inchis.

Anonim

Schimba firma, esti la una neserioasa. Eu am schimbat trei firme pana am gasit una cum trebuie. Sunt mari hoti si pe aici in strainatate, mai ceva ca in Romania, in privinta internetului, din cauza ca au infrastructura veche si nu o modernizeaza si din aceasta cauza nu pot da viteze mari la preturi mici.

Anonim

Hai in Romania odata !!!

Anonim

Merge netflix si in romania. Si chiar fara probleme si pe tv si pe pc. O samaiincercsj pe tableta cand am timp. Costa putin mai mult ca in usa cu vreo 4 € dar merge brici si sd si hd. O sa incerc si hulu cat de curand.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile