joi, 15 mai 2014

PlayStation Now: Din acestă vară, jocuri PS3 direct pe televizoare, fără consolă !

Sony anunțase la inceputul anului 2014 planurile sale de a lansa serviciul său de cloud gaming, denumit Play Now.


Au urmat o serie de teste Beta, efectuate pe baza de invitatii private, iar astăzi un astfel de beta tester a postat imagini video in care prezintă interfata utilizatorului, jocuri, teste de încărcare si conexiune, precizand ca deja in Playstation Now se afla adaugate sute de jocuri de PS3.

Lansarea oficiala va fi pe timpul verii, pentru restul lumii.

PlayStation Now va permite abonaților să joace unele dintre cele mai mari hit-uri ale platformei, fără să fie nevoie să dețină o consolă de jocuri.

Jocurile vor fi oferite prin streaming de pe serverele companiei.

Televizoarele mai noi de la Sony vor fi printre primele care vor oferi serviciul, dar compania a anuntat ca va pune la dispozitie aplicatia Playstation Now si altor producatori de televizoare ( cum ar fi Samsung, LG, Philips etc ), dacă respectivele terțe părți vor dori să o ofere clienților. Ca performanță tehnică necesară, este suficient ca respectivul televizor sa fie capabil să redea videoclipuri online, cum ar fi de exemplu cele de pe Youtube.

"Este un atu destul de mare pentru orice producător de televizoare smart", a declarat Brian Blau, expert de consultanță la Gartner Ttech .

Aplicatia va putea rula si pe smartphone-uri si tablete. De asemenea si PS Vita va oferi serviciul PlayStation Now, care va avea astfel acces la un catalog și mai larg de titluri. Sony a declarat ca serviciul va permite de asemenea ca noul PlayStation 4 să ruleze titluri din biblioteca de jocuri PS3, pentru că din cauză că PS3 si PS4 folosesc diferite tipuri de procesoare, PS4 nu poate rula în prezent direct titluri de PS3.

Noul serviciu este bazat pe tehnologia dezvoltată de Gaikai, un serviciu de cloud gaming pe care firma japoneză Sony l-a achiziționat pentru suma de 380 milioane dolari, in anul 2012 .

Sony a adaugat ca un alt avantaj al cloud-gamimgului va fi că abonații vor juca întotdeauna cele mai noi versiuni ale jocurilor.

Bloggeri tech care au testat serviciul au observat că aceasta are unele limitări: "Exista un decalaj, intradevar foarte puțin perceptibil, între apăsările pe butoane și reacția corespunzătoare afișată pe ecran, dar acesta foarte mic decalaj depinde si de viteza conexiunii la internet", a scris Chris Welch.

Alții au observat că imaginile nu erau la fel de clare ca si cum ar fi fost provenite nativ de pe un PS3, dar ca sunt destul de multumitoare.

Cine doreste sa se înscrie in Playstation Now Beta ( de exemplu aveti un televizor compatinil Sony, un PS3, un PS4, un PS Vita, un telefon Sony compatibil etc ), campanie care incepe pe 22 mai 2014, poate sa acceseze linkul de AICI.


Un comentariu despre subiectul „PlayStation Now: Din acestă vară, jocuri PS3 direct pe televizoare, fără consolă !”:
Anonim

super misto hai LG

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile