sâmbătă, 14 iunie 2014

Digi Film pe platforma video DigiOnline, dar securizat prin tehnologie Kudelski Group ( Nagra Media Player )

Televiziunea Digi Film, detinuta de către operatorul RCS-RDS, a fost introdusa in grila de programe ale platformei digi-online.ro,  in varianta pentru PC Windows, precum si pentru Android. Nu am verificat pe iOS si nici prin aplicatia dedicata pentru Windows 8.1 ( cea din Windows Store ).

Pentru a putea viziona acest canal pe PC cu Windows, este necesara accesarea websiteului digi-online.ro, accesarea categoriei filme si apoi a canlului Digi Film, iar apoi descărcarea, dezarhivarea si instalarea unui player dedicat ( Nagra Media Player ), disponibil intr-o arhivă .cab, in varianta 32bits sau 64bits ( in functie de sistemul dvs. de operare, dar recomandabil, pentru compatibilitate cu browsere web, in varianta 32 bits sau chiar ambele variante, daca aveti sistem de operare pe 64 bits ), întrucat televiziunea DigiFilm este transmisă securizat, printr-un sistem nagravision ( aceeasi companie Kudelski Group care asigură si sistemul de criptare a canalelor transmise codat prin cablu digital RCS-RDS si satelit Digi Tv).

Nagra Media Player este o solutie end-to-end pentru livrarea continutului televiziunii cu plata si a altor servicii video către computere si alte dispozitive conectate la internet. Ceea ce instalati dvs. este doar un client al unui sistem care include:

- Clientul NAGRA Media Player, care include player sigur și mediu de rulare de aplicare
- Aplicație client ( bazată pe HTML5 și JavaScript), care pot fi personalizate în funcție de nevoile operatorului
- NAGRA Media Player Services (NMPS), care oferă servicii de gestionare si actualizare software, de monitorizare a securității și de autentificare
- PKI si SLK Plug-in, care oferă o conexiune securizata in ambele sensuri si monitorizare software.


Am testat playerul pe Internet Explorer ( noi am testat pe IE 11 ) si Mozilla Firefox. Deschideti Internet Explorer sau Mozilla Firefox ( daca nu vă functioneaza pe Internet Explorer si nu aveti deja instalat Mozilla Firefox, il puteti descarcă de AICI). Functioneaza de asemenea si pe Google Chrome, in varianta de 32 bits ( in noua varianta, beta pe 64 bits, nu functionează ).

Vă logați in contul Digi Online pe digi-online.ro, accesati canalul DigiFilm si dati click pe logo-ul canalului, din dreapta playerului ( altfel e posibil sa nu pornească redarea si să vi se solicite din nou instalarea playerului).

Pentru Android, nu trebuie instalat nimic suplimentar, DigiFilm functionând direct cu aplicatia Digi Online, care a primit un update in 13 iunie 2014.

UPDATE 12 august 2014, ora 15:00 - Printr-un update al aplicației dedicată iOS, a fost adăugat si canalul DigiFilm, in grila Digi Online oferită utilizatorilor acestui sistem de operare, abonati RCS-RDS.


16 comentarii despre subiectul „Digi Film pe platforma video DigiOnline, dar securizat prin tehnologie Kudelski Group ( Nagra Media Player )”:
Anonim

Este disponibil si in versiunea de android de aseara!

Anonim

Functioneaza si pe Chrome; dar trebuie instalat pluginul X86! (Chrome e pe 32 biti)

Anonim

Am incercat si eu Chrome x64, intradevar da eroare la incarcarea pluginului. L-am dezinstalat si reinstalat versiunea pe 32 biti. Merge

HD Satelit România

Asa este. Am verificat pe Google Chrome 32 bits, instalat pe Windows 8.1 64 bits, functioneaza OK DigiFilm si playerul de la Kudelski.
Offtopic: Eu folosesc deseori pentru navigarea pe internet Google Chrome pe 64 bits, e mult mai rapid fața de varianta pe 32 bits.

Goos

Am incercat ieri (duminica) si pe Windows 7 si pe Android si nu mergea pe nici o platforma. Pe windows 7 (x64) imi tot cerea instalarea plug-in-ului, iar pe Andoid imi apare mesajul "Can't play this video:.

Anonim

Mai incearca. Mie imi functioneaza perfect.

Alexyss

Confirm si eu, merge brici pe android, trebuie sa dezinstalati versiunea existenta pe mobil digionline si sa o reinstalati din google play, va merge fara probleme.

Cristian

Am incercat si eu sub Chrome. Cred ca am instalata versiunea pe 32 biti. Am instalat ambele variante de player, nu functioneaza. Imi spune acelasi mesaj, cum ca trebuie sa instalez player-ul. In schimb, in ie (ceea ce nu folosesc), functioneaza. Pacat!

Florian Campean

Nu functioneaza pe MacBookPro...sugestii?

Anonim

Ai incercat metode alternative, de exemplu sa rulezi pe MAC Windows Native cu BootCamp ? Sau prin Wine ori prin VirtualBox 4.3.16 pentru OS X ? Sigur una dintre metodele astea te va ajuta sa rulezi Digi Online pe computere MAC, daca direct nu reusesti.

Anonim

nu merge în Chrom pe Macbook air cu MacOS x yosemite.
în schimb merge parțial (fără posibilitate de full screen) în safary.

Există o rezolvare pentru ambele probleme?

Anonim

pentru cei cu Mac ... ne raspunde si noua cineva ??

Anonim

In Nagra Player, pe MAC nu functioneaza butonul de fullscreen, la click nu comuta in full screen. Problema e de la Nagra player, ca pe alte canale am inteles ca merge full screen, adica pe cele care nu folosesc Nagra Player. Ori e o setare de full screen dezactivata sau neactivata din greseala de RCS, ori are Nagra player probleme pe MAC. Nu are cum sa te ajute cineva online, probabil depinde doar de cei de la RCS sau cei de la Nagra Kudelsky. Cred ca singura solutie ramane probabil sa incerci metode alternative, de exemplu sa rulezi pe MAC Windows Native cu BootCamp, cum scrie cineva mai sus, desi te complici si nu e deloc simplu.

Unknown

Mie imi apare mereu ca trebuie sa instalez pluginul...nu mai stiu ce sa fac

Unknown

si la mine la fel. il instalez, dar in folder nu apare decat Uninstall.exe
Am instalat si extensia pt chrome si nimic. Imi tot zice sa'l downloadez iar..

Anonim

Am testat eu acum, am dezinstalat si am reinstatat iar versiunea pe 32 bits. Se instaleaza pe Mozilla, Internet Explorer si Opera. Nu se instaleaza pe Chrome, deci incercati alt browser, adica Mozilla, Internet Explorer si Opera. Pe aceste trei browsere pe care se intaleaza, daca va apare iar mesajul de instalare, opriti si reporniti browserul si dati refresh la pagina cu Digi Film ( tastele CRTL + R ).

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile