vineri, 31 octombrie 2014

Steaua – Dinamo, astăzi pe Look Tv

"Vineri, la ceas de seară, se scrie istorie pe Look TV. După luptele de gherilă de la Târgu Mureș, vine singura bătălie care contează. Unicul derby, meciul așteptat de o țară întreagă. Tradiția îi obligă să dea totul pentru victorie. Eternul derby, marele derby, unicul derby, clasicul României, este vineri, la ora 20:30, în direct pe Look TV", anunță postul de televiziune într-un promoțional video.

"Indiferent cum l-am numi, Steaua – Dinamo este unul dintre cele opt jocuri europene cotate ca fiind de cinci stele în materie de rivalitate sportivă, alături de Real – Barcelona, Panathinaikos – Olympiakos, Galatasaray – Fenerbahce sau Steaua Roșie Belgrad – Partizan. Două echipe care împreună au câștigat aproape jumătate din totalul titlurilor de campioană a României, Steaua având 25, iar Dinamo 18. Deși Steaua este lider și Dinamo se află în insolvență, fără drept de a participa în cupele europene, acest meci este unul care mobilizează o țară întreagă și naște orgolii și pasiuni nebănuite. O partidă care mereu s-a lăsat cu scântei, din cauza ambițiilor uneori duse la extrem, a dorinței uriașe a jucătorilor de a-și demonstra supremația. Gâlcă sau Stoican? Aceasta este întrebarea  la care fanii celor două echipe vor găsi răspunsul vineri, doar urmărind meciul pe Look TV", mai precizeaza televiziunea mentionată.

În cele 130 de partide derby jucate până acum, Dinamo a reusit 45 de victorii, iar steaua 39. Un numar de 46 de partide s-au încheiat nedecis. Golaverajul este favorabil steliştilor, cu 177-173.


5 comentarii despre subiectul „Steaua – Dinamo, astăzi pe Look Tv”:
Anonim

sa vedem luni cand vor venii datele, ce rating va face "derby de romania".... mai mult de 500.000 de oameni nu cred ca va scoate

Anonim

unde se mai poate vedea? un feed, ceva...

Anonim

SEENOW 2EURO/ZI SAU 5EURO/LUNA
DIVERSE STREAMURI ONLINE
ETC

Anonim

Cum sa faca 500.000 daca nici 100.000 nu au look? Cei mai multi vin de la orange unde e gratis look

Anonim

am demolat pe Dinamo (din nou).

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile