joi, 29 ianuarie 2015

Canalele MTV Networks de pe Thor au fost emise temporar necriptat

De la data scrierii articolului până pe 4 februarie 2014 ( inclusiv ) au fost temporar transmise necriptat prin satelitul Thor 6 de la 0,8 grade Vest televiziunile Comedy Central Extra Romania, Comedy Central Ungaria, MTV Dance, MTV Hits, MTV Europe, MTV Rock, Nickelodeon Europe, Paramount Channel, VH1, VH1 Classic si Viva Ungaria.

Frecventa utilizata pentru transmisia aceste canale este 12226, polarizare verticala, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S QPSK. Am observat ca MTV Europe are efectiv subtitrare in limba romana, nu doar PID de subtitrare.

Canalele au fost criptate începând cu 5 februarie 2015. Au fost la liber aproximativ o săptămână.


34 de comentarii despre subiectul „Canalele MTV Networks de pe Thor au fost emise temporar necriptat”:
Anonim

deci in curand adio MTV Romania ??

Anonim

MTV Europe era bine venit in grila focussat

Mihaita

Primul anonim, cum ai dedus tu ca daca au bagat subtitrare pe mtv europe, dispare mtv romania ?

Anonim

Mihaita fiindca deja s-au retras contractele cu cativa operatori pentru MTV Romania.

Anonim

Poate MTV Romania va trece in portofoliul Viacom, acum este la Pro TV S.A

Anonim

MTV Europe are de foarte mult subtitrare :D

Anonim

Avea PID de subtitrare in romana, subtitrarea nu mergea sau cand mergea era doar asa, cateva secunde.

Anonim

scrie ca ARE subtitrare, NU ca ar fi fost adaugata azi, unii inteleg ce vor
oare cat stau necodate canalale astea? o tine mult ? stie cineva ?

Anonim

nu stiam ca are. cine da canalu asta ? cum se prinde

HD Satelit România

Ok, am modificat titlul și conținutul, la sugestia dvs. Am scos în evidență informatia că sunt necriptate temporar respectivele canale. Sincer nu știu de când are efectiv subtitrare MTV Europe, dar e bine că are. :)

@Anonim 29 ianuarie 2015, 15:06, momentan se poate receptiona cu orice receptor digital de satelit, pe frecvența menționată în articol. atât timp va fi la liber.

Bogdan

Sper ca o sa scapam de MTV Romania care nu da 5 videoclipuri ca-ti baga 5 minute de reclame si ne baga la loc "vechiul" MTV Europe. Nu stiu cine a luat deciziile pe la operatoriii mioritici de calblu sa fie inlocuite programele studiourilor centrale din Europa pentru MTV, Discovery, Animal Planet, National Geografic, Nationale Geografic Wild, VH1 s.a. cu "aberatiile" studiourilor "Made in Romania"
S-a renuntat la calitatea emisiunilor acelor programe ca sa ne bage pe gat "ragaliile" romanesti cu reclama lor "enervanta"

Anonim

Bogdan @ MTV Romania a aparut in 2002 cand Viacom era in plina expansiune in ceea ce priveste statiile regionale ale MTV . Ulterior in 2007 distributia si licenta pentru Romania au fost vandute catre protv s.a . Practic MTV Europe nu se mai afla in distribuie pe terioriul Romaniei inca de la inceputul anilor 2000 .
Iar in ceea ce priveste calitaea programelor ( eu unul prefer muzica cum o fi ea de pe mtv ro decat show-urile alea idioate de pe MTV Europe .
MTV Romania a ramas cam singurul canal mtv din europa care in proportie de 80 % difuzeaza muzica si care mai face achizitii de programe de la MTV UK si MTV US

Anonim

Anonim 29 ianuarie 2015, 16:48 - ai dreptate. MTV Europe nici nu mai difuzeaza muzica dar se numeste Music Television. E plin cu emisiuni gen reality si cam atat. Eu nu-mi doresc acest canal.

macho
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
DTH Fan

Chiar acum ma uit la aceste canale, sunt in continuare acolo :)

Anonim

Inca sunt fta!A Inceput pe Paramount Channel 'Cele trei dorințe'!Sper sa nu le cripteze pana la sfârșitul filmului:)))))

Anonim

"MTV Romania a ramas cam singurul canal mtv din europa care in proportie de 80 % difuzeaza muzica"

MTV ROCKS (fost MTV2) are muzica non stop FARA RECLAME, 100%, este cam marginalizat, majoritatea nu au "gustul" necesar. Curand va fi or rebranduit or falimentat.

Alternative ca si music channel sunt Scuzz si Kerrang la 28E, ambele FTA. Cu mult peste ce propune Viacom, si incomparabile cu mtv rom.

Gusturi.

Anonim

Unde difuzeaza prietene 80% muzica MTV Romania ca eu mereu cand ma uit la ei, dau in alta parte ca mereu au reclame. Este singurul di posturile romanesti cu muzica care "te dispera" cu reclamele, de aia UPC-ul l-au si scos din grila

Florin

Comedy Central emite necriptat pe Telekom DTH.

Anonim

anonimii 30 ianuarie 09:16 si 09:57
Nu am facut referire la statiile mtv secundare asa cum sunt acetea ci la cele nationale asa cum de ex este MTV Spania , Adria ( pentru Croatia , Serbia samd ) MTV France , MTV Italy si altele . Astea in marea majortate nu mai difuzeaza muzica , dar MTV-ul din Romania si-a pastrat renumele de canal de muzica . Ca difuzeaza multe reclame si mai putina muzica n-am ce comenta asta-i un adevar ( probabil ca fac multi bani din reclame )

Anonim

In grila TV TELEKOM DTH:
NICK JR
PAROMOUNT
Comedy Central-A fost introdus in TV S
NICKLODEON-A fost introdus in TV S

Anonim

inca nu sa codat oare cat mai tine necodate

macho

si azi sunt tot fta

Iulian

gata nu mai merg sau codat ....

macho
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
macho

si sunt din nou fta,de data aceasta nu mai este afisat nici $

Anonim

e tot fta am verificat acum cateva minute nu mai are afisata cheita

Anonim

pe digi e cheita $ dar functioneaza ,doar ca pe softul nou intra doar Comedy Central Hu,Paramount,si Viva dar si acestea numai daca aleg tara Ungaria cand dau revenirea la setarile de fabrica,altfel aceste posturi nu se gasesc in lista de programe oferite de Digi tv Ro...

Anonim

Nu conteaza, aici e vorba ca sunt decodate ca idee in general, nu ca nu se prind ele cu receptorul Digi cu soft nou...

Anonim

Ce se intampla? S-au decodat o gramada de canale de la Viacom si pe alti sateliti, cum ar fi 19,2 E si 13 Est. Au probleme cu codarea, vor sa le lase la liber, schimba codarea ?

Anonim

gata s-au codat toate

Anonim

leau codat mai bine ca nu prea era cinestie ce

Anonim

Sunt iarăși fta!

Anonim

Este fta

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile