vineri, 22 noiembrie 2019

Satelitul Eutelsat 7C a ajuns la 7 grade Est și va fi lansat comercial în curând

Noul satelit de telecomunicații Eutelsat 7C al operatorul francez Eutelsat se pregătește să lanseze comercial. Satelitul a ajuns deja la poziția sa comerciala, respectiv 7 grade Est, unde va oferi servicii împreuna cu Eutelsat 7B.


Eutelsat 7C a fost lansat pe 20 iunie 2019 de la Centul Spațial Kourou din Guyana Franceză cu ajutorul unei rachete Ariane 5. Satelitul a fost fabricat de Maxar Technologies. Este un satelit puternic de 3,4 tone care va oferi semnal pentru Africa, Europa, Turcia și Orientul Mijlociu. În total, 49 transpondere de 36-Mhz în bandă Ku vor fi disponibile pe noul satelit, extinzând capacitatea de la poziția orbitală 7 grade Est cu 19 noi transpondere. Noul satelit va avea în total 4 zone de acoperire.
Pentru telespectatorii din România și Europa va fi interesat fasciculul vestic al acestui satelit, care va putea fi recepționat cu antene diametrul de 60 cm.


4 comentarii despre subiectul „Satelitul Eutelsat 7C a ajuns la 7 grade Est și va fi lansat comercial în curând”:
Anonim

ce programe tv se poate vedea pe acest satelit

Anonim

Se va afla ce programe doar după ce va începe sa emită, adică după ce se va lansa comercial.

Anonim

Pentru primul anonim. Cam aceleasi canale ce se transmit acuma pe Eutelsat 7 A si B. Serviciul cu plata Digiturk si cateva canale din Orientul mijlociu si Africa.

Anonim

Adică mai pe scurt tot aceleași posturi dar nu m-ai că o să difere transponderi.

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (75) Digi (502) Focus Sat (238) FREESAT (24) iNES (23) Nextgen (79) Orange (200) Telekom (291) UPC (266) Vodafone (58)