miercuri, 15 aprilie 2020

Jocuri de top oferite gratuit pentru Playstation: "Journey" și "Uncharted: The Nathan Drake Collection"

Iată ceva ce nu vezi în fiecare zi: jocuri premium gratuite de PlayStation, fără sa fie necesar să fii membru al Playstation Plus sau altui serviciu cu plată de la Sony. Ca parte a noii sale inițiative Play At Home, compania încurajează jucătorii să stea acasă pentru a rămâne în siguranță prin distanțare socială fizică. Cu alte cuvinte: "Iată câteva jocuri gratuite. Acum rămâi acasă!" :)

Începând cu 16 aprilie 2020, de la ora 6:00 dimineața, puteți descărca următoarele titluri prin intermediul magazinului PS Store de pe consola PlayStation:

- Journey, o aventură premiată remarcabilă pentru mesajul său care promovează viața: GameSpot a acordat jocului o notă extrem de rară, de 10/10.

- Celebra colecție Uncharted Nathan Drake, care include trei jocuri remasterizate de tipul Tomb Raider: "Uncharted: Drake's Fortune", "Uncharted 2: Among Thieves" și "Uncharted 3: Drake's Deception".

Selecția titlurilor gratuite este aceeași la nivel mondial, cu excepția Chinei și a Germaniei. Cele două țări vor avea în schimb acces la Knack 2 și Journey. Sony nu a explicat de a oferit Knack 2 în locul jocului "Uncharted: The Nathan Drake Collection" în aceste teritorii, dar e bine pentru cei care au cont și de Germania, deoarece vor putea descărca încă un joc gratuit.

După ce revendicați jocurile gratuite, acestea sunt ale voastre pentru totdeauna. Trebuie doar să vă asigurați să le descărcați înainte de 5 mai 2020. Sony atenționează că descărcările pot fi lente în SUA și Europa, deoarece compania a limitat intenționat traficul, la fel cum au procedat și alte companii (de exemplu Netflix).

De asemenea, Sony va acorda sprijin financiar dezvoltatorilor independenți de jocuri, despre care compania afirmă că sunt „inima și sufletul” jocurilor. Producătorul japonez de console a alocat 10 milioane de dolari fondului ce va fi distribuit către diferite studiouri.

În aceste zile de distanțare fizică, oamenii joacă jocuri pentru a se bucura de momente de divertisment. Știm că acțiunile noastre sunt doar un mic pas, dar suntem bucuroși că putem oferi acest sprijin jucătorilor, comunităților și partenerilor noștri”, a explicat Sony Interactive Entertainment într-un comunicat de presă.

UPDATE 16 aprilie 2020: Jocurile au fost puse la dispoziție gratuit.


4 comentarii despre subiectul „Jocuri de top oferite gratuit pentru Playstation: "Journey" și "Uncharted: The Nathan Drake Collection"”:
C Radu

Multumim de veste!

Anonim

Super, le-am descarcat! Sunt jocuri fenomenale, iar cele din seria Uncharted sunt de fapt 3 jocuri in 1!

Alin

Da, sunt primele trei jocuri din seria Uncharted, deci in total sunt 4 jocuri.

Anonim

Intr-adevar, merge sa descarci si jocul Knack 2, tot gratuit, daca iti faci cont de Germania - daca nu ai deja. Mi-a facut contul azi din Romania, e putin complicat, ca va scrie in germana cand faci contul, dar am reusit. Numar de telefon am pus de Romania, valid, si email tot valid, ca sunt verificate ambele. Desigur, tara si regiune, oras, cod postal etc, am pus din Germania.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile