luni, 14 septembrie 2020

FilmBox la Orange România, din 1 septembrie 2020, în pachetul Orange World

"SPI International și Orange România au încheiat un acord de distribuție pentru canalul emblematic al SPI, FilmBox. Acordul face ca postul să fie disponibil în pachetul Orange World, începând cu 1 septembrie", anunță radio-difuzorul printr-un comunicat remis astăzi către hdsatelit.com.

SPI / FilmBox continuă să-și extindă prezența în România printr-un nou acord de distribuție cu Orange România pentru canalul său emblematic FilmBox. Începând cu 1 septembrie, FilmBox, care ajunge la peste 30 de milioane de gospodării din întreaga lume, este disponibil abonaților Orange România prin pachetul operatorului Orange World.

Ne bucură să oferim clienților Orange România experiența unei televiziuni care înțelege gusturile și afinitățile telespectatorului și cinefilului. Prezența FilmBox în pachetul de bază al acestui foarte important operator întregește efortul SPI International de a oferi cele mai bune servicii de televiziune de entertainment și cel mai bun conținut la nivel global”, a declarat Tamas Fülöp, Director Regional de Operațiuni la SPI International.

FilmBox este canalul de filme emblematic al SPI și oferă o selecție vastă  de programe de divertisment, inclusiv blockbustere de la Hollywood, pelicule clasice din cinematografia mondială, și seriale populare. Canalul prezintă sute de titluri de premieră în fiecare an, de la distribuitori de talie mondială. Cele mai importante pelicule ale canalului pentru această lună includ: palpitantul serial Hard Sun, cu Jim Sturgess și Agyness Deyn, comedia Daddy Day Care cu actorii veterani Eddie Murphy, Jeff Garlin și Anjelica Huston, și un serial polițist german, Einstein.

Prin acest acord, FilmBox va fi inclus în pachetul Orange World. Alte canale SPI / FilmBox care sunt disponibile în prezent abonaților Orange România sunt: FilmBox Extra HD, canalul premium de film SPI care prezintă hit-uri de la Hollywood cu vedete populare; DocuBox HD, care difuzează o colecție de documentare premiate despre diferite culturi și minunile lumii noastre; FightBox HD care oferă evenimente live sportive, FashionBox HD care oferă conținut despre tendințele modei.


Despre SPI International 

SPI International este o companie globală media care operează 42 de canale de televiziune pe șase continente. SPI este unul dintre cei mai mari agregatori de conținut Ultra HD autohton din lume, iar FilmBox este televiziunea sa cea mai cunoscută. Lucrând cu peste 700 de operatori din întreaga lume, SPI folosește tehnologia de ultimă oră oferindu-le celor 65 de milioane de abonați acces la conținutul liniar și la cerere al SPI, inclusiv transmiterea în direct a programelor UHD și a canalelor FilmBox pe orice dispozitiv conectat la internet, prin intermediul principalelor playere de streaming, sau prin furnizorii OTT locali.  SPI a adăugat recent în portofoliul său furnizorul de servicii premium de filme Film1 din Olanda, inclusiv patru televizuni de film și servicii digitale. De peste 25 de ani, SPI International este un distribuitor de top al filmelor artistice și programelor de televiziune pe piața internațională. Prin alianțele sale solide cu furnizorii mari de servicii de televiziune, SPI asigură conținut atractiv, foarte popular și extrem de cerut.

Despre Orange România

Orange este liderul pieței din România cu peste 10 milioane de clienți și face parte din Orange Group, unul dintre cei mai importanți operatori de telecomunicații din lume, cu peste 250 de milioane de clienți în 26 de țări. Orange este, de asemenea, un furnizor important de servicii globale de IT și telecomunicații pentru companii multinaționale, sub marca Orange Business Services. Având cel mai bun internet mobil și cea mai largă acoperire a rețelei din România, Orange oferă soluții integrate de comunicații pentru voce, internet, TV și servicii financiare mobile prin Orange Money.


Un comentariu despre subiectul „FilmBox la Orange România, din 1 septembrie 2020, în pachetul Orange World”:
Anonim

pe cand spi international si la digi sa vedem si noi film box sau alte canale tv

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile