marți, 16 februarie 2021

O vedetă masculină cu atitudine face show la Metropola TV: „Mădălin Ionescu Show”

Câștigător al Premiului pentru cea mai sexy vedetă masculină, Mădălin Ionescu va realiza „Mădălin Ionescu Show” la Metropola TV, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către blogul HD Satelit România.

Prezentatorul, realizatorul și moderatorul TV Mădălin Ionescu va putea fi urmărit la nivel național, la Metropola TV, în mai puțin de-o săptămână! “Mădălin Ionescu Show” este un talk-show cu atitudine, care va prezenta poveștile ce merită a fi spuse, ale unor oameni cunoscuți sau, de ce nu, complet necunoscuți, acoperind o paletă largă de domenii de interes din actualitatea socială și de interes a zilei. 

Emisiunea “Mădălin Ionescu Show” va fi difuzată zilnic, de luni până joi, în intervalul 22:00 – 24:00, la Metropola TV. 

Prima reîntâlnire cu Mădălin Ionescu va avea loc luni, 22 februarie, de la ora 22:00. 

"Din această săptămână emisiunile Metropola TV vor putea fi urmărite la nivel național. Recomandarea este ca telespectatorii din toată țara să rescaneze canalele operatorilor de cablu, astfel încât să poată găsi mai ușor Metropola TV, care poate fi urmărită pe RCS&RDS digital pe canalul 165, TELEKOM pe canalul 804, INES HD, NextGen SD, analog/digital pe canalul 12, ORANGE TV pe canal 38 & Orange TV GO, precum și în rețeaua Vodafone pe canalul 804", mai precizează televiziunea în comunicatul remis către blogul HD Satelit.  

Negocierile sunt în derulare, iar în această săptămână urmează să aflați ce alte vedete vor realiza emisiuni la Metropola TV și cum va arăta grila de programe din 22 februarie! Având un program generalist, încă de la momentul lansării în august 2020, Metropola TV oferă publicului telespectator o gamă variată de emisiuni, producții proprii. Televiziunea, care a trecut la începutul acestui an de la zona metropolitană București – Ilfov la acoperire națională, se află printre noutățile must carry din 2021. Echipa Metropola TV a realizat acest proiect în timp record și intenționează ca în perioada imediată să diversifice programul cu emisiuni extrem de interesante, pentru toate categoriile de vârstă. 

Mădălin Ionescu a intrat în presă în 1995, ca editorialist al unor publicații importante precum “Cotidianul” și “România Liberă”. În televiziune a debutat la Realitatea TV, ca prezentator de știri și realizator al emisiunii “Adevărul din spatele adevărului”. A prezentat “Miezul problemei” la Național TV, apoi “Acces Direct” la Antena 1. În 2015, Radar de Media i-a acordat premiul pentru cea mai sexy vedetă masculină. Din 2010, Mădălin Ionescu s-a aflat la Kanal D, unde a prezentat inițial emisiunea “Drept la țintă”, apoi ”WowBiz”. În ultimii doi ani, Mădălin s-a dedicat familiei și proiectelor personale, devenind realizator de talk-show-uri online pe pagina lui de Facebook.


4 comentarii despre subiectul „O vedetă masculină cu atitudine face show la Metropola TV: „Mădălin Ionescu Show””:
Marius

La DIGI nu există metropola TV, poate regional. În Hunedoara pe canalul digital 165 este Super One HD.

Anonim

În Arad când va intra Metropola Tv HD în grilă de cablu DIGI

Anonim

Pe Digi / Vodafone doar in București / Ilfov, dar vor fi si național in curând.

Anonim

Pe Vrancea, la DIGI, postul 165 este HBO Romania

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile