marți, 21 decembrie 2021

De Crăciun, maraton de filme magice pe canalele FilmBox

SPI International a pregătit un „cadou” cinematografic cu ocazia sărbătorilor de iarnă: filme de familie care ne aduc împreună de Sărbători, dar și blockbustere, care ne țin în fața televizoarelor, anunță radiodifuzorul printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

În Ajunul Crăciunului, vineri, 24 decembrie, FilmBox Family a programat de la ora 23:20 „Dragoste la prima vedere, de Crăciun”, un film franțuzesc din 2017, cu sare și piper sau, mai bine zis, dulce-amar… Charlotte Marlon lucrează la o firmă de avocatură specializată în falimente. Ea primește o misiune mai specială: să se ocupe de închiderea unei fabrici de jucării din Suedia unde, în loc să-și facă treaba, se îndrăgostește de patron. Lucrurile se complică, Crăciunul se apropie și trebuie să găsească o soluție! În rolul principal,  Julie De Bona, una dintre cele mai apreciate și prolifice actrițe din noua generație din Franța. 

Ziua de Crăciun este plină de surprize cinematografice pentru toate gusturile. FilmBox Premium are nu mai puțin de 4 filme de Crăciun care încep de la ora 10:05 cu „Scrisoare pentru Moș Crăciun”, o comedie romantică în care o femeie care răspunde scrisorilor pentru Moș Crăciun se îndrăgostește de un… poștaș.  „Miracol de Crăciun”, programat pe FilmBox Premium de la ora 11:35, este un film despre felul în care reușim – sau nu! – să ne împăcăm cu trecutul. E vorba despre povestea unei avocate care se întoarce acasă de Crăciun, doar că află că locul în care a copilărit – casa părintească – a fost vândut unei alte familii. Să vedeți cum unii își petrec Crăciunul încercând să-și recupereze amintirile! 

Pentru seara de Crăciun, FilmBox Premium are programat filmul „Salvează-mă”, de la ora 21:00. O poveste fascinantă despre încredere și adevăr, despre valorile care leagă sau destramă o familie. Filmul, cu Sara Paulson și Kiera Allen, e din 2020 și a fost apreciat de critici în cuvinte care spun multe despre calitatea scenariului: „este un film în care personajele sunt inteligente și par hotărâte să evite genul de momente care te lasă să țipi la ecran, frustrat de cât de groaznice sunt alegerile cuiva”.  Cine rezistă, cu cei dragi, pe lângă televizor, poate savura și o poveste care a „mișcat” lumea: „Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar”, cu celebrii Penélope Cruz și Javier Bardem. "Dacă ai de gând să vorbești despre Pablo Escobar, nu vrei să faci ceva plin de farmec sau să justifici ceea ce a făcut acel personaj. Trebuie să spui lucrurile așa cum sunt", a spus Penélope Cruz despre rolul ei. „Acesta este primul film care îl arată pe Pablo Escobar prin ochii cuiva care l-a cunoscut cu adevărat, iar ea a petrecut 10 ani în acea relație. Când a vrut să o încheie, era prea târziu și aproape că și-a pierdut viața." Filmul este pe FilmBox Premium, de la ora 1.45. 

Jeremy Piven este actorul care strălucește în filmul de duminică, 25 decembrie, de la ora 19:30, pe FilmBox Premium: „Iubită pentru tata”. „Piven and Barrett strălucesc în această surpriză cinematografică de Crăciun”, scrie o publicație de la Hollywood, cu referire la Jeremy Piven și actrița Olivia Mai Barrett, care o interpretează pe fiica lui în film. Pelicula este produsă chiar de SPI International și este deja distribuită pe marile platforme de streaming.    

Toate acestea și multe altele, pentru a urmări canalele FilmBox de Sărbători!


Despre SPI International 

SPI International este o companie globală media care operează 42 de canale de televiziune pe șase continente și un jucător important în distribuția și difuzarea de conținut la nivel mondial. 

SPI a fost înființată în urmă cu 28 de ani și are o vastă experiență în industria televiziunii și radiodifuziunii. Compania operează mai multe canale de televiziune cu plată și gratuite în regiunile Europei Centrale și de Est, Europa de Vest, CSI (Comunitatea Statelor Independente) și fosta Iugoslavie, inclusiv piețe europene cheie precum Polonia, Cehia, România, Serbia, Olanda și Rusia. SPI este unul dintre principalii furnizori de servicii de film din țările în care își desfășoară activitatea, FilmBox fiind televiziunea sa emblematică de film. SPI Group deține o suită de mărci care au devenit nume cunoscute precum FilmBox, Film1, Kino Polska, Stopklatka, Dizi, împreună cu diferite canale tematice și servicii de streaming.

Brandurile SPI ajung în milioane de case prin operatori, platforme partenere și produse digitale SPI proprii la nivel global. Lucrând cu peste 700 de operatori din întreaga lume, SPI folosește tehnologia de ultimă oră oferindu-le abonaților săi cu acces la conținutul liniar și la cerere al SPI, dar și la serviciul FilmBox + care are peste un milion de abonați. Compania a lansat recent un nou serviciu digital, Dizi, un agregator de ultimă generație al celor mai bune seriale turcești din întreaga lume. SPI deține și operează activele de marcă ale serviciilor de film premium Film1 din Olanda, inclusiv patru canale liniare și un serviciu la cerere.

De peste 25 de ani, SPI International este un distribuitor de top al filmelor artistice și programelor de televiziune pe piața internațională. Prin alianțele sale solide cu furnizorii mari de servicii de televiziune, SPI asigură conținut atractiv, foarte popular și extrem de cerut.


Un comentariu despre subiectul „De Crăciun, maraton de filme magice pe canalele FilmBox”:
Anonim

Din păcate FilmBox nu face parte încă din oferta celui mai mare distribuitor de cablu de la noi, Digi. Poate în viitorul apropiat ...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile