miercuri, 23 februarie 2022

RCS RDS confirmă că abonații săi HBO GO vor avea acces complet la HBO MAX

RCS RDS a confirmat, printr-un email trimis abonaților săi care beneficiază de HBO GO, că vor avea acces complet la noua platformă de HBO MAX (ce înlocuiește HBO GO din 8 martie 2022). Deși HBO anunțase anterior informația la modul general, RCS RDS nu confirmase în mod specific pentru cazul abonaților săi.


"HBO GO devine HBO Max. În calitate de abonat HBO GO, din ziua lansării (8 martie) vei avea acces complet la HBO Max, inclusiv la noile funcții și mult mai mult conținut. Tot ce trebuie să faci este să descarci aplicația HBO Max (disponibilă din 8 martie) pe telefon sau smart tv, apoi te conectezi cu nunele de utilizator și parola pe care le utilizai anterior pentru autentificare în HBO GO. În cazul vizionării de pe un PC, trebuie să accesezi hbomax.com și să te conectezi cu datele utilizate pentru HBO GO. Stai fără grijă și cu ochii pe email, revenim pe 8 martie cu linkurile de activare și toate detaliile necesare accesării noului HBO Max", explică RCS RDS în emailul trimis abonaților săi.

"Care sunt extra beneficiile HBO Max ? Personalizările a până la 5 profiluri de vizionare pe 3 dispozitive adult și unul de copii, cele mai noi filme de la Warner Bros, disponibile pe HBO Max la doar 45 de zile după lansarea în cinematografe, download de conținut pentru a-l viziona offline", se mai arată în imaginile din emailul RCS RDS.

Mai trebuie amintite și alte noi avantaje ale platformei HBO MAX, cum ar fi de exemplu filmele disponibile în rezoluție 4K și producțiile cu sunet surround.

"Producții de la 5 studiouri gigant, toate într-un singur loc: pregătește-te să urmărești conținut epic de la Warner Bros., HBO, Max Originals, DC şi Cartoon Network. Conținutul disponibil poate varia în funcție de țară. Nu toate titlurile vor fi disponibile la data lansării", mai este afișat într-una dintre imaginile primite în email de abonații RCS RDS. 

"Te vei putea abona la HBO Max imediat ce serviciul va fi lansat. Însă platforma va oferi acces imediat la HBO Max dacă ești deja abonat HBO GO. Odată cu lansarea HBO Max pe 8 martie, contul tău HBO GO va deveni cont HBO Max, deci vei avea acces instant la HBO Max dacă ești deja abonat HBO GO. Dacă te-ai abonat la HBO GO printr-unul dintre partenerii platformei, contul tău va deveni HBO Max în momentul lansării", preciza HBO la modul general, la începutul acestei luni.

De menționat că RCS RDS a retras recent categoria distinctă HBO GO din aplicația si platforma web a Digi Online. Aceasta a fost adăugată în Digi Online în toamna anului 2019.


5 comentarii despre subiectul „RCS RDS confirmă că abonații săi HBO GO vor avea acces complet la HBO MAX”:
Anonim

Și Orange Romania au anunțat ca vor oferi HBO MAX in aceleași condiții cum oferă HBO GO.

Anonim

Gata, Digi au anunțat si pe siteul oficial:

Din 8 martie ai acces la HBO Max fără niciun cost. În calitate de abonat HBO GO, din ziua lansării, vei avea acces complet la HBO Max, inclusiv la noile funcții și mult mai mult conținut.

https://www.digi.ro/servicii/online/hbo-go

Anonim

Se ca putea vedea HBO MAX si în afara României, asa cum este posibil cu HBO GO

Teo

Samsung ce zice ? Cand vom putea descarca aplicatia pe smart tv?

Anonim

Așa cum a anunțat HBO, adică din 8 martie 2022 sau mai târziu, deci din ziua lansării, dar nu mai devreme, și la LG, și la Samsung etc.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile