marți, 18 iulie 2023

Jason Momoa, cunoscut și pentru rolul său din filmul "Aquaman", va fi gazda "Shark Week" la Discovery Channel

"Shark Week", unul dintre cele mai anticipate evenimente televizate din Statele Unite, se va întoarce și în România pe data de 24 iulie, fiind difuzat pe Discovery Channel. Actorul Jason Momoa, cunoscut pentru rolul său în Aquaman, va fi gazda acestei ediții, anunță Warner Bros. Discovery România printr-un comunicat remis către HD Satelit.


"Shark Week" - Imagine remisă în comunicat de către Warner Bros. Discovery România pentru publicare pe HD Satelit

Jason Momoa este un mare susținător al conservării și protejării oceanelor și a vieții marine, de aceea îi invită pe telespectatori să se alăture în cadrul acestui festival anual dedicat rechinilor. În decursul săptămânii tematice, Momoa va ghida publicul în aventuri captivante, prezentând informații noi și descoperiri științifice revoluționare legate de rechini.

Momoa a exprimat entuziasmul de a fi gazda "Shark Week", afirmând că pentru el acest proiect este mai mult decât doar o săptămână de discuții despre rechini. El vede în aceasta o oportunitate de a învăța și de a-și împărtăși pasiunea pentru aceste animale fascinante. Dragostea lui pentru rechini datează dinainte de a interpreta rolul lui Aquaman, având rădăcini în generațiile anterioare ale familiei sale.

În România, Discovery Channel a organizat o serie de programe care se concentrează în întregime pe rechini și mediul lor natural. Printre premierele de anul acesta se numără "Rechinii din abis: Lumi noi și stranii", "Monstrul cu cap-de-ciocan: Instincte ucigașe" și "Marele alb contra megalodon".

"Rechinii din abis: Lumi noi și stranii" urmărește activitatea unor rechini neobișnuiți în Africa de Sud, unde aceștia afișează comportamente și aspecte ciudate. Biologul Forrest Galante, expert în biologie sălbatică, va explora o varietate de ecosisteme marine, incluzând păduri de alge și adâncuri oceanice neexplorate, pentru a studia aceste creaturi extraordinare.

În "Monstrul cu cap-de-ciocan: Instincte ucigașe", Dr. Tristan Guttridge avansează teoria că rechinii ciocan ar putea atinge dimensiuni imense prin vânarea altor specii de rechini. Singura cale de a verifica această teorie este prin colectarea de probe de țesut de la cei mai mari rechini din lume.

"Marele alb contra megalodon" examinează istoria Megalodonului, un rechin gigantic care avea 15 metri lungime și cântărea 60 de tone, fiind cunoscut ca cel mai terifiant prădător. Însă, noile dovezi sugerează că vărul său mai mic, Marele Alb, ar fi putut contribui la dispariția sa.

După ce vor viziona "Shark Week", fanii lui Jason Momoa îl vor revedea în noul film "Aquaman și Regatul pierdut", care va avea premiera în cinematografe în luna decembrie.


Niciun comentariu despre subiectul „Jason Momoa, cunoscut și pentru rolul său din filmul "Aquaman", va fi gazda "Shark Week" la Discovery Channel”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile