joi, 9 aprilie 2020

Maria Tv a obținut licență audiovizuală. UPDATE: A intrat în grila digitală de tv cablu a RCS RDS.

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Național al Audiovizualului este inclusă solicitarea Asociației Radio Maria România din Oradea pentru obținerea unei licențe audiovizuală prin rețele de comunicații electronice pentru televiziunea Maria Tv.

Asociația Radio Maria este o inițiativă privată în cadrul Bisericii Catolice. Programele sale de radio includ transmisii de liturghii și alte slujbe religioase în direct în fiecare zi, dar și programe despre credință, probleme sociale, programe de dezvoltare umană și socială, precum și știri despre biserică și societate. Radio Maria nu difuzează publicitate. Radio Maria s-a extins mai întâi în Italia și apoi pe cele cinci continente. Până în prezent, inițiativa are 77 de posturi din lume și peste 65 de limbi vorbite sunt reprezentate de stațiile sale, inclusiv șapte pentru minoritățile lingvistice. Cu aproape 2.000 de transmițători în întreaga lume, Radio Maria este oferit pentru 500 de milioane de ascultători. Proiectul Radio Maria se bazează pe contribuția voluntarilor.

Consiliul a aprobat solicitarea de acordare a licenței audiovizuale pentru difuzare prin rețele de comunicații electronice a serviciului de programe Maria TV al ASOCIAȚIEI RADIO MARIA ROMÂNIA din Oradea.

"Azi, 9 aprilie 2020, ziua comemorării instituirii Sfintei Euharistii din Joia Sfântă și totodată ziua preoției, trăim un moment istoric pentru Biserica Catolica. Din bunăvoința lui Dumnezeu și prin participarea oamenilor de bunăvoință, se deschide o noua cale de har pentru sufletele românilor de pretutindeni. Este vorba despre postul de televiziune catolic Maria Tv, care va transmite începând de sâmbătă, 11.04.2020, în rețeaua națională de televiziune Rcs-Rds. Să fie totul spre slava lui Dumnezeu și împărtășirea sufletelor din harul Său", a spus Pr. Doru Popovici, directorul de programe Radio Maria România.

UPDATE 11 aprilie 2020: Televiziunea Maria Tv a fost inclusă în grila digitală de tv cablu a RCS RDS. De exemplu, în Drobeta Turnu Severin a intrat pe frecvența 506000 (inclusiv la scanare după operator DIGI), aceeași frecventa cu AMC SD, MTV sau CANAL33, la poziția EPG 142, după televiziunea Credo Tv. Mai jos gasiti imagini trimise de Emil.

Postul TV transmite și online, în HD, AICI. L-am adaugat și în lista de recomandări de adrese web ale televiziunilor live oferite gratuit și legal pe websiteuri oficiale, care poate fi accesată AICI.


24 de comentarii despre subiectul „Maria Tv a obținut licență audiovizuală. UPDATE: A intrat în grila digitală de tv cablu a RCS RDS.”:
Anonim

sa vedem ce op[eratori din tara vor prelua acest post tv

Anonim

E bine, deoarece pentru catolici nu e niciun post tv pe cablu sau satelit in Romania.

Cristy

Maria TV va intra in grila Digi

Anonim

nu sunt 100% convins dar un angajat DIGI mi-a spus că intră până sâmbătă programul ”Maria TV”, eu nici nu auzisem de acest program de aceea nu am întrebat mai multe detalii...deci nu știu că nu l-am întrebat dacă intră național sau local !

Anonim

A fost deja introdus, pe frecvența 514 MHz, service ID - 605.

Anonim

PS: Frecventa valabila pentru București si Ilfov. (TSID 239)

Anonim

Probabil e record, nu cred că a existat vreo televiziune în România să intre așa repede la un operator din momentul când a luat licența. Nu a trecut decât o zi.

Anonim

A intrat repede probabil pentru a se vedea slujba de Paști de la catolici, care e mâine. Sau a pus Papa o vorbă bună.😍

Marius

A și dispărut. Probabil revine mâine, când e lansarea oficială.

Florin

Pt cine a spus că a intrat acest post TV... NU mai induceți lumea în eroare. Am dat scan la TV aseară și nici urmă de acest post. Dacă tot informați lumea cel puțin sa fie adevărul și nu minciună

Anonim

Bogdan, cine a spus că a intrat, a spus adevărul. Apoi a ieșit. Daca citeai toate comentariile, vedeai că scrie și că a ieșit.

zNick

A intrat dupa Credo TV in NIT.

Anonim

De azi acum este in Brasov bagat pe cablu tv digital la digi ro pe : 160 Maria TV sd .

Tibi

A întrat și la Sibiu.-medias Maria tv

Anonim

pt.d-ul Florin,
puteți să scanați toată ziua și tot nu o să-l găsiți în grilă dacă sunteți abonatul altei rețele catv !! noi care-l avem/vedem în grilă sunt/suntem abonați la rds-rcs (digi) !

Unknown

În Galați și Brăila este pe 506 Mhz. Bravo Digi. Un gest frumos cu ocazia Paștelui Catolic.

Unknown

In satu mare a intrat

Alin

Ce tare postul. E super

Marius

Wow, chiar că e super tare postul: o imagine fixă și muzică de fundal. Foarte tare.

Ionuț

Pacat Marius că nu este in HD

Anonim

Se poate introduce si in reteaua Vodafone (fostul UPC)?

Marius

Probabil va ajunge și la Vodafone. Până atunci poți urmări cele două liturghii zilnice la calitate mai bună pe Youtube, pe paginile catedralelor catolice din Iași sau București sau pe siteul radiomaria.ro
În afară de aceste două liturghii nu au alt program.

Anonim

Când se introduce postul religios catolic Maria tv la Vodafone?

Unknown

Vreau Maria TV si la Vodafon

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile